FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Care e legătura dintre Claudiu Keşeru şi Ştefan cel Mare? 5 întrebări extrafotbal la care golgheterul Ligii 1 a răspuns

Articol de GSP - Publicat marti, 25 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 25 noiembrie 2014 11:47

Gazeta Sporturilor a stat de vorbă cu golgheterul Ligii 1, Claudiu Keşeru, care le-a arătat cititorilor cum arată bagajul pe care îl ia cu el în deplasarea din Danemarca. 

De asemenea, Keşeru a dezvăluit ce preferinţe are şi care e talismanul pe care îl poartă la fiecare meci. Totul poate fi citit în ediţia tipărită sau digitală a Gazetei Sporturilor.

Mai jos sînt 5 întrebări extrafotbalistice la care Claudiu a răspuns:

1. La ce alte sporturi te uiţi?
- Uneori mă uit la tenis. Mai ales la Federer, îmi place precizia. Îmi mai place şi pokerul, dar joc şi ping-pong pentru că mă relaxează. Handbalul e un sport care se aseamănă mult, ca joc colectiv, cu fotbalul, îmi place.

2. Ce filme vezi şi ce muzică asculţi?
- Îmi plac filmele de acţiune. Ca muzică, ascult house tecktonik, dar dacă apare o melodie frumoasă din alt stil, o ascult.

3. Ce personaj istoric ai remarca?
- Ştefan cel Mare. El e cel care a păstrat teriorul ţării după bătăliile cu turcii şi alte armate care au încercat să ne cucerească ţara.

4. Unde e vacanţa ideală pentru tine?
- În România. Îmi place să-mi revăd rudele şi prietenii. Mai exact, la Oradea, oraşul meu natal. Acolo mi-ar plăcea să trăiesc mereu şi să mă relaxez pe terasa casei mele.

5.  Ce hobby-uri ai?
- Ultimul este West Alpine Off Road, fiind iniţiat de vecinul meu. E o asociaţie de maşini de teren al cărei membru sînt. Facem tot felul de drumeţii, trasee montane, e foarte, foarte tare! Tot ca hobby aş trece şi tenisul cu piciorul, îl practic cu prietenii, în vacanţă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
zecs93
zecs93  •  27 Noiembrie 2014, 23:17

e simpla diferenta, stefan cel mare este stadionu lui dinamo iar keseru e un jucator de la 5teaua :)))

secundul
secundul  •  25 Noiembrie 2014, 15:09

Ati auzit, ungurasilor? :)) STEFAN CEL MARE!

thedronius
thedronius  •  25 Noiembrie 2014, 15:04
Postat de valah1986campionii.europei pe 25 Noiembrie 2014, 12:11

Brown vine de maroul rahatului pro nazisto Merkel pe care il ingurgitezi zilnic aici. Tu..va in bot, nu vom uita niciodată dictatul nazist de la Viena și masacrele din Ardealul de Nord.

Re-ai al dreaq de neo-stalinist :)))) E bine valahe 7 laicuri? Sau preferi neo-la/bar? De cand e bah Merkel nazista, seringarule? Am inteles co/arda ce esti: americanii, germanii si toti capitalistii astia iti repunga profund. Ai probabil vreo 40-50 de ani si esti nascut in plin avant al comunismului. Ai trait pe spatele statului toata viata ta si ai turnat la securache vecinii creduli de la bloc. Nu esti ruda cumva si cu tortionarul Visinescu? O fi tac/tu, mai stii? Pentru tine era bine cu regim opresiv si propaganda la greu. Din fericire nu ti-a mai ramas decat propaganda, care prinde in zilele noastre cum prinde latrina 3 la oamenii cu minim 2 neuroni...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează