FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CEAHLĂUL 2-0

Care este explicaţia lui Gheorghe Hagi pentru victoria Viitorului cu Ceahlăul: "Am reuşit să le ofer aceste lucruri"

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 septembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 13 septembrie 2014 20:51

Viitorul a învins-o cu 2-0 pe Ceahlăul Piatra Neamţ, aceasta fiind prima victorie a ilfovenilor din acest sezon de Liga 1.

Gheorghe Hagi este noul director tehnic al lui Viitorul şi pare să fi luat deja primele măsuri la echipă. "Regele" a spus de ce duceau lipsă jucătorii ilfoveni.

"Echipa are nevoie de mine, trebuie să fiu lîngă echipă. A fost o victorie meritată, am făcut un meci bun, am produs fotbal împotriva unei echipe foarte bună. Va fi un an greu, dar nu avem nici o presiune. Cred că am reuşit să le dau încredere şi curaj jucătorilor. E greu cu Ceahlăul să ai iniţiativa, să ataci, dar am făcut-o inteligent. Mai avem mult de muncă şi eu zic că o vom face bine", a spus Hagi la Dolcesport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
microbuzulbotosani
microbuzulbotosani  •  14 Septembrie 2014, 15:47

ar fi interesant ca la un moment dat viitorul constanta sa se bata pentru un loc in europa league.

breitner
breitner  •  14 Septembrie 2014, 08:49

Si va face bine ca sa fie bine! Traiasca regele analfabetilor!

celceeste
celceeste  •  14 Septembrie 2014, 08:02
Postat de catalynn pe 14 Septembrie 2014, 05:38

Daca ar fi sa speculez s-a închis cercul: Ceahlăul a batut in Ghencea si cine a stiu a pariat unde si cat trebuia. Steaua si-a luat punctele de la Viitorul Ceahlăul lea dat Viitorului si toata lumea e feticita ... Desigur totul este o simpla mare coincidenta :-)

nu este an de facut aranjamente. orice punct la titlu conteaza, cat despre retrogradare, se duc prea multe la finalul campionatului in B, ca sa mai stii alaturi de cine sa inoti si pe cine sa bagi la fund... logica elementara, dragul meu watson

Vezi toate comentariile (23)
Comentează