FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Care este legătura dintre Șumudică, George Călinescu, Gheorghe Gheorghiu Dej și Tudor Arghezi? » Antrenorul Astrei, ținta unui atac furibund: "A ridicat balamucul la rang de lege"

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 octombrie 2016 11:13

Marius Șumudică a fost contrat dur de directorul sportiv al echipei FC Botoșani, Tony Heleșteanu, după ce antrenorul Astrei a afirmat că speră ca moldovenii să câștige pe teren și nu cu ajutorul arbitrilor.

"Am parcurs întregul pomelnic al fărădelegilor de la FC Botoşani înfierat cu profundă mânie proletară de antrenorul Astrei, personaj ce aduce aminte prin oportunismul său de carismaticul lider comunist, doctor Petru Groza despre care însuşi scriitorul şi criticul George Călinescu afirma că are «zâmbetul celui mai cinstit om din lume».

Mă şi mir că onorabila Şcoală de Antrenori nu a brevetat până acum tactica Şumudică şi recomand CCA să-l invite ca lector pentru că nu oricine se poate lăuda în ţara asta că a ridicat balamucul la rang de lege.

Ţinând cont de antecedentele sale, adesea sancţionate de comisiile abilitate, gândul mă duce la celebra întâlnire de la începutul anilor 50 dintre Gheorghe Gheorghiu Dej şi Tudor Arghezi. În timp ce-i explica poetului despre unele realizări ale epocii comuniste, şeful statului a observat că Arghezi fuma ţigări modeste dintr-un pachet mototolit.

Gheorghe Gheorghiu Dej l-a servit din propriul pachet de ţigări americanie, Viceroy, moment în care bardul plin de umor a exclamat: «tovarăşe Dej, văd că una vorbim şi alta fumăm!»", a afirmat Heleșteanu, conform monitorulbt.ro.

"E un teren unde se pune mare presiune pe adversari. Vreau să fim lăsați să jucăm fotbal. Vreau să fac un apel, dacă Botoșaniul merită să câștige să o facă pe teren." Marius Șumudică

Astra va juca pe terenul lui FC Botoșani, luni, de la ora 20:30. Meciul va fi în direct pe Digi, Dolce, Look și liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
sorindrag
sorindrag  •  22 Octombrie 2016, 20:29

nu stiu cata istorie cunoaste Heleșteanu asta , sau daca povestea cu tigarile este a lui sau i-au pus-o in gura mazgalicii de la gs, dar un lucru este cert Gheorghiu Dej fuma doar Lucky Strike fara filtru cam 4 pachete pe zi cine nu crede sa ia si sa studieze un pic ce speculatii s-au facut pe seama diagnosticului de cancer pulmonar care i-ar fi cauzat moartea si nu iradierea la care a fost supus in urma vizitei facute la rusi cand le-a cerut sa se care din RO!

560119164160070
Amintirile Romanesc  •  22 Octombrie 2016, 18:51

Acest Helesteanu,mi s a părut cel mai haios arbitru ,cât a fost in activitate,acum e si mai haios dupa felul cum se îmbracă ,s au încearcă sa se îmbrace,in legătură cu inteligenta lui,ma îndoiesc ca stie el de Dej si Groza....

para.para
para.para  •  22 Octombrie 2016, 17:47
Postat de para.para pe 22 Octombrie 2016, 17:09

Dar legatura dintre fcs si gsp care este? Va spun eu: ***.

***, nu mai cenzurati ca oricum stie toata planeta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează