FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Care Hamroun?! Jucătorul surpriză pe care Reghe îl așteaptă la Steaua: "El o să dea ritm acțiunilor"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 februarie 2016 08:47

În această iarnă, Laurențiu Reghecampf a fost cel care a insistat pentru aducerea lui Alex Bourceanu, dar nu a putut miza pe el în primul meci oficial din 2016, 2-0 contra Chiajnei.

Antrenorul Stelei a subliniat importanța mijlocașului și spune că are nevoie de serviciile lui cât mai curând. 

"Îmi doresc ca Bourceanu să apară cât mai repede în echipă. Avem nevoie de încă un om la mijlocul terenului. Alex poate să dea ritm acțiunilor noastre și este un jucător care ține bine de minge. În plus, are tehnică și este un adevărat lider.

El a fost accidentat și nu a avut posibilitatea să se antreneze cot la cot cu ceilalți jucători. Acum se pregătește zi de zi alături de ceilalți jucători", a spus Reghe, potrivit DigiSport.

În vârstă de 30 de ani, Bourceanu a revenit la Steaua după ce și-a reziliat contractul cu Trabzonspor. În actualul sezon, mijlocașul central nu a jucat nici un meci oficial.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
plischi
plischi  •  18 Februarie 2016, 13:25

si eu imi doresc sa fac amor ca la 25 de ani, dar nu-i mai am de mult, asa ca...

adianghelescu
adianghelescu  •  17 Februarie 2016, 21:46
Postat de robert1205 pe 17 Februarie 2016, 20:11

Bourceanu NU Afost tehnic in viata lui, doar un parvenit care a trecut si pe la Steaua. NU a mai jucat binisor de 2 ani baiatul asta. Au luat o mare teapa cei de la Trabzonspor.

o sa dea ritm manelelor la gratar

adianghelescu
adianghelescu  •  17 Februarie 2016, 21:45
Postat de manutd.steaua pe 17 Februarie 2016, 12:26

mergi si joaca la pariuri daca stii deja rezultatul!!iti doresc sa pui macar 10.000 de euro pe acest meci!

pai bunica s-a retras nu joaca la voluntari sa strice succesul colosal al lui regheblat si al sinstrei sale sotii femeia cu mop

Vezi toate comentariile (33)
Comentează