FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Carlos Fortes e istorie! Portughezul a confirmat pentru GSP.ro că PLEACĂ de la Gaz Metan Mediaș: "Da, e adevărat" » Cu cine s-ar fi înțeles

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 11 ianuarie 2019 22:04

Carlos Fortes, 24 de ani, nu va mai juca la Gaz Metan Mediaș din această iarnă! Portughezul nu a făcut deplasarea cu lotul lui Edward Iordănescu în cantonamentul din Turcia și urmează să plece, cel mai probabil în Serie B.

Carlos Fortes a confirmat în exclusivitate pentru GSP.ro că nu a plecat alături de medieșeni în stagiul de pregătire: "Da, e adevărat, nu m-am dus cu echipa în cantonament. Încă nu știu la ce echipă voi juca, dar voi pleca de la Gaz Metan Mediaș". 

Nici FCSB nu și-a luat definitiv gândul de la Fortes, Gigi Becali manifestându-și în repetate rânduri interesul pentru pentru portughez. Mutarea s-ar putea materializa doar în cazul în care FCSB l-ar vinde pe Harlem Gnohere. 

GSP.ro a publicat joi informația conform căreia pentru Fortes există oferte din Emiratele Arabe, Israel, Rusia și Serie B, iar Edward Iordănescu plănuiește să-l înlocuiască pe portughez cu Ioan Hora - Detalii, AICI!

Cifrele lui Fortes în Liga 1:

  • 19 meciuri
  • 6 integralist
  • 5 goluri
  • 2 pase decisive
  • 650.000 de euro cota de piață
  • 188 cm înălțime

Cum a ajuns Fortes în România

Tânărul atacant născut la Lisabona, cu părinți originari din Insulele Capului Verde, a fost "ochit" și adus la echipă de Octavian Moraru, fiul lui Valerii Moraru, fostul patron al Rapidului, care acum e manager sportv la Mediaș.

Octavian a povestit cum l-a descoperit pe Fortes în liga a 3-a portugheză. "Eu l-am adus la echipă, dar am fost ajutați de niște scouteri de acolo care colaborează cu noi. Am lucrat la acest transfer 3-4 luni. El aparținea de Braga, dar a fost împrumutat în liga a treia portugheză. Am avut niște negocieri de durată cu Braga și până la urmă am ajuns la un acord".

El dezvăluie motivul pentru care jucătorul a acceptat să vină în Liga 1:"Pentru jucătorii străini România e o provocare. Ei înțeleg că avem un campionat de nivel destul de înalt, unde dacă prinzi un sezon bun poți ajunge în Emiratele Arabe sau în China pentru un salariu foarte bun. Noi mizăm pe toți străinii pe care i-am adus că vor face treabă".

Vezi și: EXCLUSIV Negocieri în toi la Gaz Metan! Carlos Fortes ar putea pleca, iar Edi Iordănescu negociază deja cu un fost golgeter din Liga 1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
steaua_promoveaza
steaua_promoveaza  •  12 Ianuarie 2019, 10:58
Postat de star_bucharest pe 11 Ianuarie 2019, 22:25

sper sa nu-l ia Steaua pe *** asta. noua ne trebuie jucatori pentru ucl,ca jucam anul asta in europa.

Steaua se pregateste de ''UCL'' Liga a 3-a. Cred ca ar fi bun Fontes in lupta pt promovare. Sa vedem daca il vrea si Marius Lacatus.

herman25
herman25  •  12 Ianuarie 2019, 09:47
Postat de star_bucharest pe 11 Ianuarie 2019, 22:25

sper sa nu-l ia Steaua pe *** asta. noua ne trebuie jucatori pentru ucl,ca jucam anul asta in europa.

:))))))))))))))))Te faci de ras cu fiecare postare.

mosvasile
mosvasile  •  12 Ianuarie 2019, 08:28

Simplu!Pentru ca i-a expirat imprumutul-de la Braga!Iar acum,Braga ii cauta alta destinatie!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează