FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

Cărțile pe față despre vedeta Astrei: "De fumat, fumează, dar le-a mai rărit. Săracu', a băut șampanie și era matol"

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 mai 2016 09:34

Marius Șumudică este de părere că Denis Alibec trebuie să se mai maturizeze pentru a ajunge să joace într-un campionat din vestul Europei, însă declară că jucătorul nu are probleme extrasportive.

"Nu are niciun fel de probleme extrasportive. Săracu', a băut șampanie acum și era matol. A băut o Corona cu băieții și îl luau toți la mișto. Îi place să stea prin cluburi, probabil cu fete, nu știu ce face exact, că n-am stat după el. Fumează, de fumat. Acum le-a mai rărit și se vede, pentru că are o capacitate de efort în creștere.

Cu FCSB a alergat 11,4 kilometri, randament de Champions League. Pentru vestul Europei ar trebui să se mai maturizeze. În Asia joacă într-un picior și face diferența. Sau la locul 9 din Turcia", a spus Șumudică într-un interviu acordat în exclusivitatea Gazetei.

Interviul complet poate fi citit în ediția tipărită sau în Gazeta digitală.

16 goluria marcat Alibec în acest sezon de Liga 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
banciuu
banciuu  •  06 Mai 2016, 17:19

Probabil ninel zicea si de Budescu ca joaca intr-un picior in Asia.Si se pare ca marele Budescu nu e in stare sa joace nici in liga a doua din Asia..PS:Alibec a jucat prin Belgia si sa facut de ras asa ca preferabil ar fii sa isi incheie cariera in Romania ca doar aici misca.

polistul68
polistul68  •  06 Mai 2016, 17:11
Postat de khal_37 pe 06 Mai 2016, 12:31

Dupa un bataus si un huligan la nationala (sapunaru) de ce sa nu avem si de astia, care fumeaza cate un pachet de tigari pe zi gen/9 moti si alibec) ca doar aria de selectie a nationalei trece prin birturi si carrtiere rau famate.

Cruyff fuma..Chivu fuma...Andone fuma...multi jucatori fumeaza. E clar ca nu e bine, si asta i afecteaza jocul. Dar, sa fim realisti, Alibec, cu tot cu tigarile lui e mai bun decit oricare alt atacant roman..cel putin in momentul asta.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  06 Mai 2016, 12:44

...un fotbalist ratat ...nu i bun decat la noi si in ...Moldova ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează