FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CS U CRAIOVA 2-0

Cârțu a trecut la blesteme! Reacție șocantă a tehnicianului: ”Așa cum zice Salam”

Sorin Cârțu
Sorin Cârțu

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 mai 2015 23:02

Sorin Cârțu, antrenorul celor de la CS U Craiova, și-a criticat dur jucătorii după eșecul cu FC Botoșani, scor 0-2.

”Am întîlnit un adversar cu o agresivitate bună căruia nu i-am făcut față. Mă îngrijorează fazele fixe. Sînt surprins de neparticiparea domnului Băluță la faza primului gol sau a lui Bawab. Le-am arătat pe video jocul cu Rapid, am analizat fazele.

Atît trebuia să facă domnul Băluță, să vină unde i-am spus. Explicațiile jucătorilor? Astea trebuie date în teren. S-ar putea să fie dezamăgiți de neparticiparea în Europa, dar ei tot ar trebui să-și arate talentul pe teren”, a spus Sorin Cârțu la DigiSport.

Cîrțu a explicat și motivul pentru care nu l-a convocat pe Frăsinescu, după ce fundașul a greșit decisiv la meciul cu Brașov, 0-1: ”Tîrnăcop e accidentat, are pubalgie, la fel și Achim sau Curelea. Iar în locul lui Frăsinescu am ales alți jucători, pentru că a făcut multe greșeli”

Reacție șocantă la discuția despre blaturi

Tehnicianul celor de la CS U și-a pierdut cumpătul în momentul în care reporterul DigiSport l-a întrebat despre acuzele de blaturi de la ultimele meciuri ale echipei sale. Cârțu a avut o reacție suburbană pentru care ar putea să fie sancționat în zilele următoare de Comisia de Disciplină: ”Așa cum zice Salam: cine a făcut blat să își ia sicrie și lumînări, iar cine acuză și nu are probe, tot sicrie și lumînări”.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
donmike
donmike  •  19 Mai 2015, 15:55
Postat de cornelisse pe 03 Mai 2015, 16:54

"- Domnule, Cartu? Oamenii spun ca echipa dvs. face "blaturi", e adevarat sau nu?" Astea-s intrebari? La asa intrebari, asa raspuns!

Adevar graiesti,blatista craiolguța ,Carțu e un obișnuit al blaturilor,,un terchea berchea marea vedeta a oltenilor,,vax .,,o glorie da,,Ilie Balaci,Oblemenco,Camataru,Crișan,asta un zeflemist si un incult,,halal glorie a olteniei,,,

cornelisse
cornelisse  •  03 Mai 2015, 16:54

"- Domnule, Cartu? Oamenii spun ca echipa dvs. face "blaturi", e adevarat sau nu?" Astea-s intrebari? La asa intrebari, asa raspuns!

nadd
nadd  •  03 Mai 2015, 14:07

Avem jucatori care nu au aratat nimic de cand au venit la Craiova. Mateiu, Dumitras si Baluta .... Trebuie sa strangem randurile si sa aratam din nou a echipa!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează