FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Cârțu face o declarație șocantă după bătaia primită de Golofca de la Grozavu: "Jucătorul ar trebui să-și dea și el demisia"

Articol de GSP - Publicat joi, 09 martie 2017 18:14

Sorin Cârțu a comentat bătaia primită de Cătălin Golofca de la antrenorul Leo Grozavu și spune că odată cu demisia tehnicianului de la FC Botoșani și jucătorul ar trebui să-și rupă contractul.

"Leo Grozavu și-a recunoscut greșeala și și-a dat demisia. Și eu sunt un antrenor coleric, dar n-am ajuns până acolo încât să altoiesc pe cineva pe bancă sau în particular. Leo e un antrenor care are niște trăiri diferite față de alții. Nu are niciun fel de scuză. Prin gestul pe care l-a făcut și-a recunoscut vina.

Eu aș accepta și un gest de la Golofca. Și el ar trebui într-un fel să-și dea și el demisia, să rupă contractul. Să recunoască faptul că prin gestul său de a da cu tricoul pe jos l-a iritat pe antrenor și să plece de la echipă", a declarat Cârțu la TV Dolce Sport.

Citește și: EXCLUSIV Jucătorul bătut de Grozavu reacționează: "Ori plec eu, ori pleacă el" + Cum arată Golofca după lovitură

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
portardelegenda
portardelegenda  •  10 Martie 2017, 13:36
Postat de ion.ionescu pe 10 Martie 2017, 07:56

1. CÂRŢU ARE DREPTATE !!! Gestul lui Leo Grozavu a fost prostesc (televizat) şi incalificabil dar el a fost PROVOCAT de GESTURILE (nu numai aruncarea tricoului; e ca şi cum în armată ai arunca steagul unităţii) lui Golofca. 2. Cârţu a fost bolnav de inimă după moartea surorii sale alături de el, în pat, când era copil, şi a jucat toată viaţa pe semnătură. Deci, merită respect nu flegme de la *** necunoscători...3. Cârţu a fost un talent de mic, respectat până şi de Teaşcă. Nimeni nu şi-a permis să-l "abuzeze" pe Cârţu, datorită valorii. În plus, nu există cineva în fotbalul românesc cu o ironie mai "ucigaşă" ca a lui...4. Gestul din Elveţia a fost după o serie de ratări puerile ale lui Traore şi a fost făcut pentru că trăieşte fotbalul la cote maxime. Cei care îl ironizează acum probabil nu au făcut niciodată fotbal de performanţă şi n-au habar de trăirile din timpul uni meci important...5. După Dobrin a fost cel mai tehnic fotbalist român, chiar peste Balaci. 6. Ca antrenor, a câştigat campionatul şi Cupa cu UCva, în 1991, când marea echipă era destrămată şi nu mai avea valori iar Steaua şi Dinamo aveau vistieria plină după vânzările din 1990. 7. Ca antrenor a suferit datorită personalităţii sale : spune lucrurilor pe nume şi nu acceptă să fie călcat în picioare...De la toate cluburile a plecat lăsând de la el, nu a folosit clauzele pentru a ţine de post şi a primi despăgubirile...

spear sa ai parte in viata numai de oameni ca si Cartu

balauru48
balauru48  •  10 Martie 2017, 10:37
Postat de stelistulbrasov pe 09 Martie 2017, 20:51

Grozavu a gresit... si-a dat demisia.... (Pseudo)jucatorul golofca(cu litere mici) venea dupa o suspendare de 4 etape,pentru un cot aplicat adversarului....Faza care il incrimineaza pentru TOATA cariera este la golul lui Budescu....E in zid si,in loc sa blocheze mingea,se apleaca si gol in coltul scurt,aparat teoretic de zid....Nu am mai vazut asa ceva,am vazut in schimb jucatori care sar sa blocheze,loviti in fata,etc.....Tricoul il mai arunci la nervi,dar sa te feresti cand esti in zid inseamna ca nu ai ce cauta intr-o echipa de fotbal...In schimb tatuaj si-a facut deja pe gat,sa fie cool.... In concluzie,greseala impardonabila a antrenorului si un (pseudo)jucator care ar trebui sa plece unde-i e locul...La munca in Italia...

Prostalaule, tot gigist, tot gigist? :))))

portardelegenda
portardelegenda  •  10 Martie 2017, 08:00

Postura de ANTRENOR cere niste calitati pe care nici Cartu si nici Grozavu nu le au . Una din acele calitati se cheama AUTOCONTROL iar daca nu-l ai nu ai ce sa cauti in bransa . Mai sunt si alte lucruri ce odata prezente preintampina reactii de tipul celei lui Golofca si nu mai ajungi in astfel de situatii penibile tu ca si antrenor. Dar asta-i alta poveste . Deci Cartule , pensie placuta .

Vezi toate comentariile (19)
Comentează