FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cârțu îl atacă pe Miriuță: "Nu îl înțeleg. Dinamo e jalnică!"

Articol de GSP - Publicat joi, 23 noiembrie 2017 20:29

Sorin Cârțu nu înțelege de ce Vasile Miriuță a mai revenit la Dinamo, după ce șefii au căutat timp de două zile înlocuitori.

Mai mult, fostul antrenor al Craiovei și al FCSB-ului critică jocul lui Dinamo și situația în care a ajuns clubul. 

"Dacă aș fi fost în locul lui Vasile Miriuță, niciodată nu aș mai fi acceptat să revin. Nu aș fi trăit situația asta și nu îl înțeleg. În situația în care e Dinamo, e greu. Îmi pare rău pentru el și situația în care se complace.

Nu e un antrenor rău și l-aș fi vrut mai stăpân pe situație. La modul în care se comportă lumea cu el acolo, nu văd o continuitate. Dinamo lasă o impresie groaznică, jalnică. E de necrezut la un club de numele lui Dinamo. Ca ținută, în ultimul timp nu se recomandă pentru fotbalul de performanță.

Anul acest e un paradox, când a schimbat politica salarială uite ce rezultate a avut. Și când au câștigat, victoriile au fost tot chinuite", a declarat Sorin Cârțu la TV Digi Sport. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  24 Noiembrie 2017, 17:55

daca te crezi asa de bun ca tehnician , de ce nu esti pe banca unei echipe macar de liga a ll a sau din strainatate?una e sa fii mare jucator chiar de scurta durata si cu totul altceva un antrenor , nu neaparat mare ca valoare , macar de talia lui stoican .daca erai priceput in meseria asta ingrata ,astazi aveai un angajament la craiova sau fcsb. succes

haideusicfr
haideusicfr  •  24 Noiembrie 2017, 13:36

Cartu e inca unul care ar vrea sa-i ia locul lui Vasile.Ceilalti doi sunt Ionel Ganea si Andone.

ray51
ray51  •  24 Noiembrie 2017, 08:47

Ando, Gica de ce nu-l blamati pe Cartu care are o astfel de exprimare fata de un seaman de-al vostru? Sau, poate intre fotbalisti (Baluta si Hagi-jr) nu e voie, intre antrenori puteti sa va 'scuipati'...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează