FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cârţu îşi aduce aminte de perioada petrecută la Steaua: "E greu să lucrezi cu Gigi Becali". Ce sfat îi dă lui Costel Gâlcă

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 februarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 27 februarie 2015 10:08

Înaintea meciului de duminică dintre CS U Craiova şi Steaua, tehnicianul oltenilor, Sorin Cârţu, şi-a amintit de perioada petrecută la Steaua cu Gigi Becali patron.

"Şi eu cînd am fost la Steaua ştiam ce ar putea însemna o colaborare cu Gigi. Nu poţi să stai undeva unde ai conflict, doar unde este colaborare totală. E greu să lucrezi cu Becali.

I-am propus să facem contract pe 3 luni, vedem cum ne înţelegem şi pe urmă, dacă e cazul, prelungim. Aşa şi cu Gâlcă, mai are şase luni să-şi vadă de treaba lui", a spus Sorin Cârţu la Dolcesport.

Cârţu a rezistat doar două luni ca antrenor al Stelei în anul 2011.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
cocytyc
cocytyc  •  27 Februarie 2015, 16:59

Inexact, tu nu ai lucrat cu Becali , tu ai ascultat doua luni pe Becali ,e o diferenta No .Piti poti sa spui ca a lucrat cu Becali ,era singurul care nu lasa dupa el ,dupa care a plecat cu bani cu tot.

ipsilante
ipsilante  •  27 Februarie 2015, 11:27

Nici Cartu nu e usor de suportat cand o ia pe... ulei... Deci, va dati seama, Jiji + Cartu este deficil sa dea... love! Ma mira din ce in ce mai mult LINISTEA colaborarii Cartu-Sandoi! O fi doar aparenta? Daca judecam dupa atmosfera la echipa si rezultate, colaborarea pare a fi chiar optima si fructuoasa... Sa-i tina Doamne-Doamne tot asa... FORZA STIINTA!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează