FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cârțu se îndoiește de feblețea lui Gigi Becali: "Am o reținere față de băiatul ăsta și eu nu prea mă înșel" » Replică pentru Florin Talpan

Articol de GSP - Publicat joi, 23 noiembrie 2017 19:21

Sorin Cârțu nu are încredere în "bijuteria" lui Gigi Becali, Florinel Coman, în schimb are o părere bună despre Dragoș Nedelcu și Dennis Man.

"Nu sunt foarte încrezător în Coman. Am eu o reținere față de băiatul ăsta. Sunt mai entuziasmat la Nedelcu și Man. La Coman nu știu, nu am un entuziasm să dau vreun procent mare că va deveni fotbalist. Așa simt eu și nu prea m-am cam înșelat", a zis Sorin Cârțu la TV Digi Sport. 

" FCSB nu există! Pentru mine e Steaua"

Sorin Cârțu îi dă peste nas lui Florin Talpan și susține că, pentru el, această echipă se numește tot Steaua. 

"În astfel de meciuri din Europa League se cresc fotbaliști. E un bun prilej de a-i afirma. E meci internațional, sunt mulți ochi asupra lor. Ei sunt deja recomandați de calități. Nu întâmplător au ajuns la Steaua.

Pe mine nu mă obligă nimeni să zic FCSB. Pentru mine nu există FCSB, echipa asta e Steaua, eu tot Steaua am antrenat", a mai zis fostul antrenor al roș-albaștrilor.  

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
 •  24 Noiembrie 2017, 17:52
Postat de spinoza pe 23 Noiembrie 2017, 22:45

Respect Cartu!

I-ai facut inelul maro bec !

sexilian
sexilian  •  24 Noiembrie 2017, 12:05

ti-e foame cartita,sapa......

263256374199257
Romeo Creanga  •  23 Noiembrie 2017, 23:35

Respect Sorinacio!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close