FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Casting pentru staff-ul lui Contra » După secund, noul selecționer și-ar putea rezolva și postul de antrenor cu portarii

Articol de - Publicat miercuri, 20 septembrie 2017 18:22

Cosmin Contra s-a despărțit de Dinamo și așteaptă poimâine validarea din partea Comitetului Executiv al FRF. I-a anunțat deja pe colaboratorii săi de încredere, Javi Reyes și Ionel Gane, că-i va lua la prima reprezentativă. 

Staff-ul s-ar putea să se mai întărească în perioada imediat următoare cu încă un membru, antrenorul cu portarii Cătălin Grigore.

Și el a încheiat conturile astăzi cu Dinamo, întrucât Vasile Miriuță l-a adus la roș-albi pe fostul său secund de la CFR Cluj și Concordia Chiajna, Cristi Moldovan.

Cătălin n-a fost anunțat încă de noul selecționer de posibilitatea de a veni și el la echipa națională, dar antrenorul cu portarii e liber și așteaptă o ofertă.

Citește și: Un nume nou la națională » Pe cine a ofertat Contra pentru postul de "secund"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează