FOTBAL  »  Superliga  »  COTĂ DE TRANSFER

Cât crede Rădoi ca ar valora azi: "Trebuie să și pasezi foarte bine, nu doar să câștigi dueluri" » De ce a refuzat Șahtiorul lui Lucescu și ce oferte a mai avut

Articol de , - Publicat marti, 14 august 2018 16:18

În interviul publicat azi de Gazeta Sporturilor, Mirel Rădoi încearcă o proprie evaluare a cotei sale din vremurile de vârf, transpusă în realitatea de azi.

"Nu cred că aș face mai mult de 25 de milioane de euro. Pe postul de stoper trebuie să și pasezi foarte bine, nu doar să câștigi dueluri. Am avut și handicapul taliei. Acum se caută fundași de la 1,85 metri în sus. Pe timpul meu erau și mai scunzi, de top, precum Cannavaro sau Cordoba, jucători de explozie și complementari cu colegi mai robuști din defensivă".

"Am refuzat Șahtior"

În plus, Mirel vorbește despre avalanșa de oferte care se vehicula în public în perioada când juca la Steaua: "Sincer, nu știu câte au fost reale. Din ce îmi amintesc, a existat o discuție cu Șahtior, dar când m-a sunat nașul să vorbim, nu cunoșteam mare lucru despre club, în afară de faptul că antrenor era Lucescu.

I-am transmis că prefer să rămân la Steaua. Au mai fost niște tatonări cu Koln dinspre Dorinel Munteanu și cu Southampton prin Ilie Dumitrescu. Dar nu le-am refuzat personal, am înțeles că s-au purtat niște discuții doar la nivel de cluburi".

Citește AICI interviul complet cu Mirel Rădoi:  "Mă gândesc deseori cum ar fi arătat un cuplu Chivu - Rădoi la Inter" » De ce nu regretă transferul în țările arabe, cum l-au impresionat Chivu și Guardiola și ce a discutat cu Mourinho 

Vezi și: Rădoi povestește: ”Am înlemnit! M-am rugat ore în șir să ajung oriunde, numai la Dinamo nu!" » Cum a fost "botezul" la Steaua: "Mi-a dat-o direct"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
1456761317981106
Victor-ion Petrisor  •  15 August 2018, 09:50

Într-adevăr trebuie să pasezi, dar numai cu latul.

7martie2018
7martie2018  •  15 August 2018, 08:51
Postat de Berekméri Edmond pe 15 August 2018, 08:33

Sa nu exageram. Radoi a fost un jucator mediocru si atat. La varful carierei sale a fost cumparat nu de o echipa de top din Europa, ci de o echipa din Arabia Saudita. Nu-mi amintesc de suma, parca era in jur de 6-7 milioane de euro...

Să nu uităm că echipa araba avea antrenor român ;)

7martie2018
7martie2018  •  15 August 2018, 08:50

I.ar pune Gigi clauză de 100 de meleoane, apoi "ar închide" negocierile cu oricine ar da 15 meleoane pe el.. Apoi ar valora cât Alibec, s-ar ruga de Astra să îl împrumute 6 luni, apoi de Sumudica să îl ia la Al Shaorma. DECI TOT LA ARABI AR AJUNGE!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează