FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, AZI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Cătălin Munteanu rememorează supervictoria lui Dinamo cu FCSB din 2007: "Era să pierd Învierea, abia am ajuns la biserică"

Cătălin Munteanu, celebrând golul prin care DInamo a deschis scorul în victoria cu FCSB din aprilie 2007, scor 4-2 / FOTO: Cristi Preda
Cătălin Munteanu, celebrând golul prin care DInamo a deschis scorul în victoria cu FCSB din aprilie 2007, scor 4-2 / FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 aprilie 2017 16:14

Ajuns la 38 ani, fostul "câine" Cătălin Munteanu a rememorat derby-ul câștigat de Dinamo în fața lui FCSB, în aprilie 2007, chiar în seara de Înviere.

"Țin minte meciul pentru că eu am rămas la doping, era chiar înainte de Înviere și am plecat de acolo foarte târziu, abia am ajuns la biserică.

Golul cel mai frumos dintr-un astfel de derby este cel marcat în acel meci când am bătut cu 4-2", a spus cel poreclit Cap de Zmeu, la TV Digi Sport.

Chiar dacă între timp Steaua și-a schimbat numele în FCSB, Cătălin Munteanu consideră că meciul din această seară beneficiază de aceeași însemnătate.

"Eu cred că rămâne un derby. Cred că este același derby care a fost mereu, după părerea mea se vor rezolva lucrurile. Acum 3 săptămâni era un derby și acum nu mai este, nu putem să fim ipocriți să spunem că nu mai e derby.

Nu m-am ferit niciodată să spun că am jucat la Steaua, eu acolo m-am lansat, dar la Steaua am jucat doar un an și jumătate. Pe când la Dinamo am evoluat aproape 7 ani, eu am fost mereu cu Dinamo și diseară voi ține tot cu ei”, a mai spus Munteanu, conform aceleiași surse.

Cătălin Munteanu a evoluat pentru Steaua între 1996 și 1998, în timp ce pentru Dinamo  a jucat între 2006 și 2008 și între 2010 și 2014.

  • FCSB și Dinamo se vor duela azi, de la ora 20:30, în play-off Ligii 1. Meciul va fi în direct pe TV Dolce Sport, TV Digi Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează