FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - FCSB

Cum a fost păcălit Straton la golul de 1-0 din UTA - FCSB

GIgi Becali l-a exclus pe Andrei Vlad din lotul pentru UTA - FCSB, dar nu a fost inspirat. Cătălin Straton, titular din poartă, a încasat un gol parabil în minutul 20.
GIgi Becali l-a exclus pe Andrei Vlad din lotul pentru UTA - FCSB, dar nu a fost inspirat. Cătălin Straton, titular din poartă, a încasat un gol parabil în minutul 20.

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 august 2021 22:36 / Actualizat duminica, 01 august 2021 23:38

GIgi Becali l-a exclus pe Andrei Vlad din lotul pentru UTA - FCSB, dar nu a fost inspirat. Cătălin Straton, titular din poartă, a încasat un gol curios în minutul 20. 

UTA a arătat bine în prima repriză a partidei cu FCSB. Cei 9.000 de arădeni din tribune i-au împins în atac pe elevii lui Laszlo Balint, iar golul a venit în minutul 20.

Straton, păcălit la golul de 1-0 din UTA - FCSB

Arădenii au recuperat o minge în jumătatea adversă, după o eroare a lui Oaidă, apoi au construit rapid, până la marginea careului. Olandezul Desley Ubbink l-a evitat pe Alexandru Crețu, și-a făcut mingea pe piciorul stâng și șutat pe jos. 

Cum a fost păcălit Straton la golul de 1-0 din UTA - FCSB
Cătălin Straton a încasat un gol parabil în minutul 20. / FOTO: Captură @Telekom Sport

Balonul a fost ușor deviat de Haruț și a intrat în plasă. Straton ar fi putut să intervină, chiar dacă a fost prins pe picior greșit. Mingea a trecut foarte aproape de el, portarul reușind chiar să o atingă.

VIDEO Cu cu golul încasat de Cătălin Straton

Andrei Vlad, în dizgrația lui Gigi Becali

Gigi Becali crede că toate nereușitele celor de la FCSB se trag din momentul transferului lui Andrei Vlad. A vrut să îl trimită pe portar înapoi la CS Universitatea Craiova, dar planul nu i-a funcționat. Au urmat apoi mai multe declarații contradictorii ale finanțatorului. În aceeași zi, Becali l-a dat titular în meciul cu Botoșani, apoi a spus că nu a făcut nici măcar deplasare. În cele din urmă, Vlad a fost lăsat în afara lotului. 

VIDEO Andrei Vlad, criticat la GSP Live: „Gigi Becali a avut nevoie de 3 ani ca să vadă asta”

Citește și alte știri despre FCSB: 

EXCLUSIV Dezvăluiri incredibile » Cum l-a furat Gigi Becali pe Andrei Vlad: datorie achitată la cămătari!

Gigi Becali, exasperat în direct la TV: „Lasă-mă în pace! Cu tine nu o scot la capăt”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
pspsps
pspsps  •  02 August 2021, 11:04

***. Straton e un portar bun, clar peste Vlad. si nu a avut ce face la gol. daca apuci sa pleci intr-o directie nu te mai poti redresa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

907275852688363
Bogdan Alexandru  •  02 August 2021, 01:59
Postat de bodrin pe 01 August 2021, 23:11

FCSB și G.Becali au ocupat, cu mult succes, locul lăsat liber de Divertis și Toni Grecu...

Nu e nicio chichita de regulament, asta e o regula de zeci de ani. Pentru ca toata lumea sa foloseasca acelasi combustibil. Fara ea, ar amesteca combustibilul cu tot felul de chestii si ai avea Need for Speed NOS

deusdat
deusdat  •  02 August 2021, 00:07

Straton n-a avut nicio vină. A apărat tot meciul de nota 10. E clar peste Vlad.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează