FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Caterincă la maxim » Borcea a făcut spectacol la Înalta Curte: "Nu am cunoscut-o personal pe Terceanu, nu ne-am plăcut, nu ne-am iubit”

Victor Becali și Borcea sunt colegi de celulă la Jilava
Victor Becali și Borcea sunt colegi de celulă la Jilava

Articol de - Publicat miercuri, 17 mai 2017 00:00

Borcea a negat toate declaraţiile judecătoarei Terceanu: "Nu ne-am cunoscut personal, nu ne-am plăcut, nu ne-am iubit, nu avem niciun copil, nu i-am dat şpagă!"

Aproape 6 ore au aşteptat ieri, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Ioan Becali, Victor Becali şi Cristi Borcea pentru a intra în sala de judecată în dosarul în care sunt inculpaţi pentru dare de mită.

Primul, eliberat în septembrie 2016, s-a tot plimbat, dar la un moment dat a cedat şi şi-a luat covrigi şi pateuri cu brânză, să-şi potolească foamea. Ceilalţi doi, încă în închisoare, au stat, sub pază, departe de ochii presei.

Victor îl vopsește pe Cristi :o

Victor Becali și Borcea au fost aduşi încătuşaţi împreună. Primul, tuns scurt, grizonant bine, a venit îmbrăcat sport, adidaşi, pantaloni gri, un tricou polo albastru şi o geacă de fâş. Învârtea nişte mătănii în mână.

Borcea, impecabil, tuns proaspăt, vopsit, pensat, costum, cravată. I-a aruncat câteva priviri şi zâmbete lui Ioan Becali. Cum instanţa a luat o pauză, au petrecut un sfert de oră împreună, singuri în sală, doar cu avocaţii şi cu poliţiştii. S-a râs la greu.

Giovanni către cei doi: V-a făcut poze, încătuşaţi împreună?
Victor Becali (râde): Nu, mie nu. Poate lui, Cristi e mai monden, aşa. Eu mă bag după el. (Borcea râde şi el)

Giovanni: L-ai vopsit bine, Victore?
Victor Becali: Da, eu îl tund, eu îl aranjez. Am grijă de el!

Giovani: Cristi, ai burtică, dar la faţă eşti slab! (Borcea se ridică să îi arate cât este de slim) Eşti cam balonat totuşi! (Victor râde din greu)

Avocata lui Borcea: Cristi, uite, Geta (o altă avocată, o blondă frumoasă) nu se simte bine!
Borcea (râde): Lasă-mă să mă concentrez că am de dat declaraţii! (Victor râde pe rupte. Mai vorbeşte şi în aromână cu Giovanni)

"Sunt nevinovat!"

Judecătoarea Geanina Terceanu, inculpată şi ea pentru luare de mită, nu a fost prezentă, dar a fost de acord ca Borcea să depună mărturie în lipsa ei.

Dinamovistul a negat toate declaraţiile acesteia: "Nu am cunoscut-o decât că era judecătoare în Dosarul Transferurilor. De fapt, a pomenit de numele meu doar la două luni după ce a fost arestată. Nu i-am dat niciodată 10.000 de euro şpagă, nu i-am dat nimic!

Nu a fost la mine acasă, nu ne-am cunoscut în particular, nu ne-am plăcut, nu ne-am iubit, nu avem niciun copil împreună, cum a spus la presă! Nu ştiu eu ce a discutat ea cu fraţii Becali! Nu am văzut nimic suspect, nu mi-am închipuit că a fost abordată pentru a i se da şpagă".

Apoi a adăugat: "Am familie, copii! Mă întreabă «Tati, mai ai un copil?!»". Toată lumea din sală a izbucnit în hohote de râs. Fraţii Becali au recunoscut chiar în faza urmăririi penale, la DNA, că i-au dat 200.000 de euro judecătoarei Geanina Terceanu pentru a-i achita în Dosarul Transferurilor. Borcea nu a recunoscut niciodată că ar fi cotizat şi el cu 10.000 de euro, cum este acuzat.

Victor Becali nu a dat declaraţii, a venit doar pentru că a fost citat. Poate data viitoare, pe 27 iunie, sau la termenul de după vacanţa judecătorească, pe 10 octombrie.

7ani și 10 luni ar trebui să stea Borcea după gratii în urma condamnărilor din "Dosarul Transferurilor" și din "Mită pentru judecătoare". Victor Becali are o condamnare de 5 ani și 8 luni, iar Terceanu de 5 ani și 6 luni

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  17 Mai 2017, 13:28

gsp = promovarea penalilor.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  17 Mai 2017, 10:07

"Uitati-va la mine. Eu nu exist! Sunt un altfel de Borcea, un fel de... *** care Torcea. Daca am cunoscut-o pe terceanu? Dumnezeu stie ca era noapte si nu stiam unde... intru! Zice sa s-a culcat pe mine? Aiurea! Are viziuni de adolescentinta intarziata. Probabil ca isi imagineaza ca eu m-as fi iubit cu ea, dar sincer va spun ca fabuleraza pentru ca nu este adevarat ca ar fi ramas gravida cu mine pentru ca eu de fiecare data folosesc prezervativ de calitate. Cat despre presupusul copil, ce sa spun? Mai mult ca sigur ca a auzit ca am bani multi si vrea sa se capatuiasca dar uita ca i-am spus ca ne iubim dar fara nici o pretentie. Asa ca Stimata Doamna Presedinta va rog sa tineti seama de deozitia mea sincera, fara patos sau partinire pentru ca la cate femei spun ca s-au culcat cu mine si au copii cu mine, m-am saturat. O sa cer teste de paternitate la toti copiii pe care i-am recunoscut pentru ca eu sunt un om cinstit si nu vreau sa ocup locul altor tati care poate isi doresc acesti copii!".

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  17 Mai 2017, 10:03

Sa vina Haga! Sa vina Bruxelles! Sa vina Merkel! Sa vina Junker! Uitati-va cum arata 2 parnaiasi in Romania!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează