FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Caz halucinant în Liga 1! Dinamo ameninţată din cauza unui transfer: "I-am blestemat la mănăstire! Urmările vor fi grave"

Articol de GSP - Publicat marti, 31 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 31 martie 2015 17:55

Transferul lui Andrei Marc la Dinamo i-a enervat pe oficialii Ceahlăului, care au pierdut gratis un jucător pe care puteau lua mulţi bani.

Preşedintele nemţenilor, Viorel Mestecăneanu, l-a taxat pe Daniel Stanciu pentru felul în care a procedat în cazul acestui transfer.

“Cînd s-a scris modul prin care Marc va ajunge la Dinamo, nu am dorit să credem. Însă presa a avut dreptate! Pentru mine, acest club nu mai există, la fel şi Daniel Stanciu, care este cel mai pervers om.

El a fost capul răutăţilor în transferul lui Marc”, a declarat Mestecăneanu pentru Fanatik.

Oficialul nemţenilor a vorbit şi despre posibilitatea de a merge la DNA cu acest caz: “Nu ştim dacă vom face acest demers, mai vedem, trebuie să ne analizăm şansele de reuşită.

Am mers în schimb la mănăstire şi i-am blestemat! Şi eu cred în aceste lucruri, se pare că deja au efect! Dinamo o să se bată la retrogradare, urmările sînt deja grave. O să vedeţi!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (109)
fangigi
fangigi  •  17 Septembrie 2015, 10:59
Postat de sestie.ro pe 01 Aprilie 2015, 14:13

Dinamo a iesit din insolventa, milioane de romani au pompat bani in buzunarul lu Borcea stergandu-i-se datoriile istorice de zeci de milioane catre ANAF HAHAL JUSTITIE

Tu nu i-ai pompat lui gigi fraiere? De unde are milioanele de €??? Dar voi sunteti *** si cu creierul spalat ca sa va mai puneti si intrebari!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sestie.ro
sestie.ro  •  01 Aprilie 2015, 14:13

Dinamo a iesit din insolventa, milioane de romani au pompat bani in buzunarul lu Borcea stergandu-i-se datoriile istorice de zeci de milioane catre ANAF HAHAL JUSTITIE

neludum
neludum  •  01 Aprilie 2015, 10:58

Eu cred ca tot ce a facut Pinalty in anii pe care i-a petrecut in fotbal ,cand ati rezistat in liga 1 doar datorita lui Satana se va intoarce cat de repede impotriva voastra ! De blesteme are grija Dumnezeu ! Iar cu banii pierduti ,intrebati-l pe Axinte poate va sponsorizeaza el cu ce-i lipea Stefan pe frunte ! Oricum cred ca i-a dat mai mult decat face Marc ! Asa ca mai bine ati tacea ! S-a gasit ,Ceahlaul ,clubul cinstit ! Uneori m-apuca greata .......

Vezi toate comentariile (109)
Comentează