FOTBAL  »  Superliga  »  #FOOTBALLLEAKS #EIC FOOTBALL

Cazul Hagi Leaks, comentat de un site britanic: "O poveste nebună, nebună. Cel mai obscur caz din Football Leaks"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 decembrie 2016 17:17

Povestea transferului imaginar al lui Cristi Manea la Chelsea și mai apoi la Apollon a ajuns în presa internațională.

  • Site-ul www.101.greatgoals.com a preluat informațiile din cadrul investigației Football Leaks semnate de Costin Ștucan și Michael Bird și publicate de GSP

"Fanii lui Chelsea recunosc cu siguranță numele lui Cristian Manea, după ce în urmă cu câțiva ani s-a vehiculat că ar urma să semneze cu londonezii de la Chelsea. Dar a fost un obstacol în acel transfer. Nu s-a realizat niciodată", titrează site-ul britanic.

Sursa citată a evocat și transferul lui Manea la Apollon Limassol, pentru suma de 2,5 milioane euro, care la rândul lui nu s-a realizat: "Suma de 2,5 miliaone de euro era uriașă pentru un club cipriot și pentru un jucător minor. Și mai ciudat e că, la vremea transferului, Manea era cotat la doar 300.000 euro de site-ul de specialitate transfermarkt", mai spun britanicii de la 101.greatgoals.com.

Materialele apărute în Gazeta Sporturilor cu privire la acest subiect sunt bazate pe documente Football Leaks obținute de revista germană Der Spiegel și oferite spre cercetare către European Investigative Collaboration.

Citește AICI cazul lui Cristi Manea:

Hagi Leaks » Milionul dispărut într-o firmă offshore din Malta

INFOGRAFIE » Manea, istoria unui transfer dubios

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
ion2010
ion2010  •  07 Decembrie 2016, 08:27

GSP, ne puteti spune cu cat il platiti degeaba pe Stucan?

inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  07 Decembrie 2016, 07:29
Postat de merace pe 06 Decembrie 2016, 23:28

Daca stirile sunt false, cine le propaga ar trebui sa plateasca pentru dezinformare. Dar daca nimeni nu plateste pentru stirile false. inseamna ca degeaba mai citim presa...

tocmai asta ca nu sunt false,dar nu spun nimic.e ceva de genul : BOMBA !!!!l-am filmat pe Hagi cand trecea la semafor pe verde! NU POATE NEGA,DEOARECE avem dovada!!! si fotografiile alea penibile puse *** de stucan ...nu stiu cum i-a pacalit pe astia de la GSP sa-l ia la ei(ceilalti de unde-a plecat fac petrecere c-au scapat ***)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

merace
merace  •  06 Decembrie 2016, 23:28

Daca stirile sunt false, cine le propaga ar trebui sa plateasca pentru dezinformare. Dar daca nimeni nu plateste pentru stirile false. inseamna ca degeaba mai citim presa...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează