FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ce a readus-o pe Steaua în lupta la titlu: "Asta face diferența acum"

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 octombrie 2015 21:37

Adrian Neaga, Petre Marin și Mihai Stoichiță au reinclus-o pe Steaua în lupta la titlu, după ce în prima parte a campionatului roș-albaștrii își pierduseră acest statut.

Principalul element care i-a făcut pe cei trei foști steliști să o considere din nou favorită la titlu este chiar achiziția mijlocașului Kharja.

" Steaua e pe un drum pozitiv, dar încep iar meciurile grele și sper să aibă constanță și în partea a doua, pentru că va fi foarte greu. Astra a luat în serios titlul și Niculae susține echipa, deci e o candidată serioasă, realistă. Se pare că cele două sînt cele mai îndreptățite să spere la titlu.

Kharja e talentat, pare un plus. Un tip interesant, să-l vedem și în retur. Deocamdată l-am văzut cu echipe mai slab cotate. În meciurile grele va fi o încărcătură mai mare", a declarat Mihai Stoichiță, conform Digi.

"Kharja e un jucător important, a jucat în campionate puternice. E un plus pentru Steaua și s-a văzut în jocurile pe care le-a disputat", a adăugat Petre Marin.

"Steaua e favorită. Are jucători care pot face diferența și e cea mai valoroasă din România", crede și Adrian Neaga.

500.000 €e cota de transfer a lui Kharja, conform transfermarkt

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
valentinn10
valentinn10  •  11 Octombrie 2015, 14:12

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

111510182539831
Radumastan Radumastan  •  11 Octombrie 2015, 13:46

De pierdut am pierdut la timisoara ca la giurgiu ne a batut arbitrul

vap_andrei
vap_andrei  •  11 Octombrie 2015, 13:32
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Da, da. Faptul că dacă n-ar fi existat arbitrajul ăla de la meciul cu Astra ar fi fost pe primul loc, în *** nu se pune. *** din frustrare și *** pe toate forumurile cu ideile tale inepte.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează
Close