FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - ASTRA GIURGIU 3-2

Ce a spus Antal după ratarea penalty-ului ce putea să o coste pe CFR Cluj victoria în meciul cu Astra

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 martie 2017 22:59

Liviu Antal, noul jucător al CFR-ului, a ratat un penalty pentru ardeleni în partida cu Astra Giurgiu, dar echipa sa a reușit să se impună în cele din urmă cu 3-2.

Antal a vorbit la finalul partidei despre evoluția echipei sale și spune că CFR poate ajunge sus în clasament dacă va continua evoluția bună pe care a arătat-o în jocul de azi cu Astra.

"Din păcate am ratat, dar mă bucur că am reușit să obținem cele trei puncte.

Am ales să bat eu penalty-ul, din păcate nu a ieșit bine și am ratat, asta e. 

Ultimele minute au fost tensionate, dar am avut încredere că vom câștiga acest meci. Dacă vom continua cu prestațiile bune vom aduna în continuare puncte.

Ne vom pregăti bine, ca și acum și sper că rezultatele vor fi de partea noastră", a spus Liviu Antal, la TV Dolce Sport. 

CFR Cluj a învins-o pe Astra, scor 3-2, la capătul celui mai frumos meci din acest an. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
948327571867742
Molnar Attila  •  18 Martie 2017, 09:57

Cred ca va fi un JUCATOR INPORTANT PENTRU CFRA ratat, dar poate invata din aceasta ratare.Mult succes in continuare.

danbinci
danbinci  •  18 Martie 2017, 09:29

Ce interesant si atractiv este fotbalul cand se joaca corect. La scorul de 3 - 1 pentru CFR si minutul 86, un penalty poate fi exacutat de catre oricare jucator. Imediat a cazut golul Astrei marcat de catre Cristi Sapunaru, si s-a reintrat in joc pentru prelungirile de 3 minute. La ultima faza a venit si lovitura libera pentru Astra, executata excelent, dar spre norocul CFR-ului, Minca a scos in extremis, pastrand cele 3 puncte la Cluj, iar cu putina sansa pentru Astra jocul se putea incheia 3 - 3 . Personal mi-a p[lacut atitudine ambelor echipe.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează