FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR CLUJ 1-2

Ce a vrut să spună Gigi? Explicație ciudată pentru înfrângerea istorică a Stelei

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2016 23:07

Gigi Becali n-a știut să explice înfrângerea de pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj, scor 1-2, și a cerut ajutorul specialiștilor, dar și medicilor.

"Nu sunt specialist în oameni, dar toată echipa a fost moartă. Nu se pune problema acum de campionat, suntem oricum pe locul 1. Din punct de vedere valoric, nu cred că ne batem cu nimeni la campionat.

În această seară s-a întâmplat ceva ce eu nu pot explica. Doar specialiștii, medicii pot explica. Eu nu mă pricep la fotbal", a declarat Gigi Becali la finalul meciului cu CFR Cluj.

Citește și: Steaua, schimbă aici! 5 concluzii după istorica înfrângere cu CFR » Enache, folosit unde nu trebuie. De Amorim, dezamăgitor!

 Citește și: Placaj de roșu?! Steaua a cerut eliminare la o intrare a lui Tiago Lopes

Citește și: A căzut ultima redută » Steaua, învinsă de clujeni! CFR este la prima victorie în fața Stelei la București

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (43)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  23 Septembrie 2016, 10:21

ala trebuia eliminat la prima faza. nu e prima data cand *** asta de arbitru o frige pe Steaua.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  23 Septembrie 2016, 10:01

Ca ziarist trebue sa fi *** ca sa-ti bati capul cu ce a vrut sa spuna jijel !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

papa_poulette
papa_poulette  •  23 Septembrie 2016, 09:56

Iti zic eu care sunt problemele echipei, gigi: mimi, reghe, mache, slugareala, macadam, mop, plus lotul de 25 de jucatori-amatori, lenesi, indolenti si cu buzunarele pline de bani nemeritati. Toate echipele lesinate si falite din liga 1 joaca aproximativ la nivelul Stelei, fara sa se laude cu investitii. Iar daca vrei sa vezi problema numarul 1, uita-te in oglinda!

Vezi toate comentariile (43)
Comentează