FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ce amatorism! Motivul incredibil pentru care s-a accidentat Valentin Lemnaru chiar la debutul la Steaua

Articol de GSP - Publicat joi, 11 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 11 septembrie 2014 16:03

Întoarcerea lui Valentin Lemnaru la U Cluj după doar 45 de zile petrecute la Steaua a scos la iveală hibe incredibile de organizare la echipa roş-albastră.
Dezvăluirile despre cazul atacantului de 30 de ani au continuat în Gazeta de azi. Jucătorul a intrat în programul echipei fără să efectueze vizita medicală şi la doar 5 cinci zile de cînd a semnat a fost folosit de Gâlcă în meciul cu Aktobe.

Rezultatul a fost dezastruos, jucătorul suferind o ruptură musculară în acea partidă, care nu i-a mai permis să joace deloc la Steaua, pînă cînd roş-albaştrii au decis să-l trimită înapoi la U Cluj.

Replica medicului Stelei, dar şi reacţia fotbalistului la care Steaua a renunţat după doar 20 de minute jucate în tricoul ”militarilor” le puteţi găsi în Gazeta Digitală.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (33)
supersolo
supersolo  •  13 Septembrie 2014, 00:09

de cand nu mai e nimeni sef la Steaua ...si nu ma refer la Ciobanelul Vargat bagat la racoare...ma refer la unul de gen MM ...la Steaua se intampla lucruri tare ciudate ...incepand de la medic si pana sus ...Argaseala in aceste domenii e praf si pulbere , daca era un manager adevarat la Steaua lucrurile stateau altfel...cazul Lemnaru arata cata prostie, si indolenta..cata disperare in a forta jucatori si rezultate poate fi la Steaua...iei un jucator fara adaptare , fara pregatire si omogenizare in jocul echipei si al bagi in meci direct...DUPA CARE AL ARUNCI LA GUNOI( filosofie specifica Stelei inainte de ´89, la fel ca Dinamo...) dupa care Steaua nu e vinovata cu nimik...nu ma mir...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  12 Septembrie 2014, 00:21
Postat de silviu74 pe 11 Septembrie 2014, 20:19

LASATI STEAUA IN PACE JEGOSI DE GAZETARI !!!!! VORBITI SI DE MARILE VALORI DE LA DINAMO !!!!!

..)) uite ca nu vrem noi, na !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  12 Septembrie 2014, 00:21
Postat de vladimir1312 pe 12 Septembrie 2014, 00:07

Tu inca ai sechele de la Moti:))))), bun asa

are sechele, a cazut de pe schele.. schelele iluziilor..))

Vezi toate comentariile (33)
Comentează