FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ce antrenor a refuzat MM Stoica » Nepotrivit la Steaua, bun de AS Roma :O

Zeman a fost numit ”Jedi al fotbalului” într-un recent articol din ”The Wall Street Journal” (foto: Reuters)
Zeman a fost numit ”Jedi al fotbalului” într-un recent articol din ”The Wall Street Journal” (foto: Reuters)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iunie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 20 iunie 2012 14:59

Laurenţiu Reghecampf a fost instalat antrenor al Stelei după o perioadă de incertitudine, în care oficialii din Ghencea au urmărit mai multe piste. Una dintre ele l-a privit pe cel mai cunoscut tehnician ceh, Zdenek Zeman.

Abia ce reuşise să o promoveze pe Pescara în Seria A, acesta a fost propus conducerii roş-albastre. Managerul general Mihai Stoica a refuzat însă o asemenea variantă. Motivaţia: ”Este prea bătrîn!”, a dezvăluit italianul Renzo Rossi, fostul secund al Stelei, la Radio GSP.

Nepotrivit în Ghencea din cauza celor 65 de ani ai săi, Zeman a ajuns la AS Roma, unde l-a înlocuit pe spaniolul Luis Enrique. Iar la Steaua a fost numit Reghecampf, cu 29 de ani mai tînăr.

Zeman este unul dintre principalii adepţi ai sistemului 4-3-3, pe care l-a promovat peste tot pe unde a lucrat şi care e pe placul lui Gigi Becali. Stilul său este bazat pe atac, ofsaid şi zone de marcaj, formaţiile sale fiind recunoscute pentru marea capacitate de a înscrie multe goluri.

Iată cum e aşezarea tip Zeman

496133-schema-zeman.jpg

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (39)
1745flo
1745flo  •  20 Iunie 2012, 23:58
Postat de hamdilika pe 20 Iunie 2012, 17:56

cat e becali acolo nimeni nu face treaba la steaua,

sa se impuste in gat ca bombonel!

robotzel
robotzel  •  20 Iunie 2012, 22:21
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

si ma rog frumos de ce spui ca a plagiat doar un doctorat? mai esti si revoltat ca I se cere demisia. ce vrei acum sa il tinem la conducerea tarii dupa ce ca a facut asta? plagiatul este grav chiar daca tie ti se pare ca este in regula. este ca si cand eu as vinde incepand de maine, produsele Microsoft si as spune ca sunt facute de mine. ti se pare corect? in alte tari civilizate atunci cand s-a demonstrat o astfel de infractiune, cel in cauza a demisionat fara sa I se ceara. din pacate infectul asta nu are puteresa sa accepte ca nu este micul titulescu ci este mica lenuta ceausescu. si ea a facut la fel sa ajunga doctor docent.

drugzbunny
drugzbunny  •  20 Iunie 2012, 19:30

E un sistem 4-3-3. A zice ca e o "asezare tip Zeman" e ca si cum ai zice ca 4-4-2 e un "Ilie Stan".

Vezi toate comentariile (39)
Comentează