FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO 1-0

Ce au făcut Contra și Bokila după CFR - Dinamo » Antrenorul a uitat de trădarea atacantului

Articol de - Publicat sambata, 12 august 2017 13:27

Antrenorul Cosmin Contra şi Jeramy Bokila s-au împăcat şi îmbrăţişat după "trădarea" atacantului de acum două luni, care a preferat să meargă la CFR, deși îi promisese tehnicianului că vine la Dinamo.

Cosmin Contra a făcut pace cu Jeremy Bokila! "Guriţă" a lăsat în urmă declaraţiile războinice din luna iunie, când afirma că atacantul congolez nu mai există pentru el ca om şi ca fotbalist, fiindcă după ce i-a promis că vine la Dinamo, a ales să semneze cu CFR.

Antrenorul de 41 de ani s-a împăcat cu fotbalistul de 28 de ani după meciul în care Bokila a provocat penalty-ul acordat de Găman şi din care Culio a decis partida de la 11 metri.

Mai întâi, africanul a venit pe teren la Contra şi l-a îmbrăţişat în momentul în care acesta mergea spre vestiare. Apoi, Jeremy l-a zărit pe Cosmin stând de vorbă cu Hoban şi cu Culio în faţa autocarului. A mers spre grup şi s-a alăturat, luând parte la discuţiile despre arbitraj.

"Guriţă" era foarte nervos din cauza penalty-ului şi le-a arătat faza fotbaliştilor gazdă folosindu-se de telefonul mobil. După care tehnicianul a indicat cu gesturi largi ceea ce a văzut de pe bancă. Bokila nu a mai reluat subiectul transferului, s-a vorbit doar despre meci.

"Doar o neînţelegere"

"Eu îl respect mult pe Cosmin, am lucrat bine împreună şi poate că viaţa ne va mai aduce împreună. N-a fost niciun război între noi, aşa că nu avem de ce să ne ocolim. Mi s-a părut normal să mă duc să-mi îmbrăţişez un prieten. A fost doar o neînţelegere care a trecut, nu avea rost să rămânem duşmani. Viaţa merge înainte. Am greşit eu şi gata!", a mărturisit congolezul, care la finalul discuţiei s-a mai îmbrăţişat o dată cu Cosmin. 

"Dinamo a jucat foarte bine, merita mai mult, dar aşa e fotbalul. Dacă eram în locul lui Contra, şi eu aş fi vorbit la fel despre arbitraj. Dinamo se bate la titlu. De ce are CFR Cluj un start atât de bun? Întâmplare şi noroc"
Dan Petrescu, antrenor CFR

"După penalty-ul dat pentru noi, arbitrul a fluierat numai în favoarea lui Dinamo. Dacă roș-albii erau zmei, egalau sau câştigau"
Bogdan Mara, manager sportiv CFR

Inspiraţia lui Bokila

Jeremy Bokila a ajuns la 4 meciuri fără gol pentru CFR, dar congolezul a obţinut penalty-ul ce a făcut diferenţa cu Dinamo. După partidă, vârful de 28 de ani s-a relaxat alături de fiica sa, Charlize (foto), în vârstă de 5 luni, arătându-i fetiţei vitrina cu trofee a clubului. "E muza mea", a mărturisit atacantul. 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
119667655301671
Marian Voican  •  12 August 2017, 22:08

bogdan mara ? a fost o data un,,fotbalist,, si cam atat,asa ca sa nu-si mai dea el cu parerea,nu este el antrenor......

jokerox
jokerox  •  12 August 2017, 15:24

Cine este cel mai iubit si mai iubit decat Balutza in Banie? Ati ghicit: "George Gaman" :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează