FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Ce bombă ar fi fost! Becali a încercat să-i fure vedeta rivalei: "Au fost negocieri avansate"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 ianuarie 2018 12:57

Ciprian Deac (31 de ani), vedeta lui CFR Cluj, a recunoscut că a fost aproape să semneze cu FCSB, dar e fericit că a rămas sub comanda lui Dan Petrescu. 

"Într-adevăr, au fost discuții. Chiar destul de avansate, dar mă bucur că am luat decizia de a rămâne la Cluj. În viața mea, dacă stau foarte bine să analizez, cred că am luat mereu cele mai bune decizii.

După cum vedeți, CFR a devenit puternică, o echipă bună a campionatului, iar acest lucru nu poate decât să mă bucure. Plus că am deja 10 ani la acest club, care acum face parte din viața mea", a declarat Ciprian Deac, la TV Digi Sport. 

1.400.000 €e cota de piață a lui Deac, potrivit transfermarkt

Becali l-a dorit insistent pe Deac, în special în primăvara anului trecut. Transferul nu s-a mai materializat însă, iar acum FCSB are șanse infime să-l convingă pe jucător să semneze, mai ales că cele două echipe sunt în luptă directă la titlu. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
daniaania
daniaania  •  22 Ianuarie 2018, 13:20

Deac iubeste CFR-ul nici nu se punea problema sa fie la fcsb. Acolo este prea mare circul, nu sunt ca o familie. La Cluj este acasa.

104267036963809
Costi Costica  •  22 Ianuarie 2018, 09:44

asa nu se face performanta *** de cioban are bani cupara tot si gata ce mare camp e abureala nici dracu nu se mai uita la fotbalu vostru hu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

randoom.__
randoom.__  •  21 Ianuarie 2018, 17:27
Postat de pacionel_fc_fcsb pe 21 Ianuarie 2018, 15:51

Daca ai minte măcar cât o găină decapitată refuzi mizeria FC FîCîSîBî, echipa ruleta-ruseasca, unde marea majoritate își termină cariera, ajung umiliti la TV și în presa sau să se antreneze prin parcuri. Nu ai cum să alegi cIica interIopiIor recidivisti daca ai minte macar cat un bob de orez. Atat e suficient ca să vezi lucrurile clar si sa eviti aceasta struțo-echipă.

de aia se feresc toti de rinamo aka rusinea romaniei. toti vor la Steaua.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează