FOTBAL  »  Superliga  »  TAS

Ce decizie a luat Becali în legătură cu procesul de la TAS, care decide titlul în Liga 1: "Văd că suntem sfidați!"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 iunie 2017 17:15

Gigi Becali a declarat că nu se va implica în procesul de la TAS, în care contestă rezultatele Ligii 1 omologate de Federație, cu Viitorul declarată campioana României. 

Patronul FCSB susține că Vali Argăseală se va ocupa de toate demersurile pentru proces.

"S-au angajat avocații. S-au făcut toate demersurile, termene, totul. Se ocupă avocații, împreună cu Argăseală.

Eu nu mai vreau să mă bag. Nu știu exact când e primul termen.

Văd că suntem sfidați în țara asta. Eu nu pot sa fac nimic într-un domeniu în care activez, pentru că sunt 200 de oameni care nu au demnitate și ridică mâinile în Adunarea Generala, să voteze ce li se spune. Tirania asta pe care o face Burleanu o să se termine până la urmă", a spus Becali la TV Sport ro. 

Jorge Ibarrola e specialistul pe care l-au contactat roș-albaștrii pentru litigiul de la Lausanne, în urma căreia aceștia speră să pună mâna pe titlul atribuit de LPF Viitorului.

Spaniolul cere 75.000 de euro pentru prestația lui, la care se vor mai adăuga 150.000 de euro în cazul unei victorii în instanță împotriva Federației.

Viitorul a câștigat titlul de campioană deși a încheiat la egalitate de puncte cu FCSB, prin avantajul întâlnirilor directe din play-off. Totuși, regulamentul Ligii nu specifică în mod clar dacă departajarea se face în funcție de meciurile din play-off sau și de cele jucate în sezonul regulat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (49)
1677700882258779
Ioan Dorobantu  •  16 Iunie 2017, 12:46

Puteti voi sau putem noi sa scriem 10.000 de conentarii. Decizia o vor lua cei de la TAS. Intrebarea se pune asa:" Daca TAS va decide disputarea unui meci de baraj? Ce ne facem? Jucatorii s-au intors din vacanta?"

timm
timm  •  15 Iunie 2017, 12:32
Postat de andrei.f pe 15 Iunie 2017, 11:44

Alo, GSP, ROAF nu e ambiguu, e foarte clar. la egalitate de puncte, contează meciurile directe din campionat, nu din play-off. Limpede, clar, precis, ca o pocnitură de bici, FCSB campioană !

Din data de 29 feb 2016 fcsb a fost instiintata ca art 27 al 3 din ROAF se interpreteaza astfel: doar meciurile din playoff conteaza. Inerpretare oficiala a CEx-ului FRF. FRF a instiintat LPF, iar LPF a instintat cluburile in 29 feb 2016. Codul Civil spune despre interpretarea oficiala: "Interpretarea oficială are caracter general obligatoriu, la fel ca actul normativ interpretat. In legătură cu actele normative (legile) interpretative, art. 9 alin. (2) C.civ. stabileşte că „norma interpretativă produce efecte numai pentru viitor”." fcsb ZERO% sanse la TAS.

andrei.f
andrei.f  •  15 Iunie 2017, 11:44

Alo, GSP, ROAF nu e ambiguu, e foarte clar. la egalitate de puncte, contează meciurile directe din campionat, nu din play-off. Limpede, clar, precis, ca o pocnitură de bici, FCSB campioană !

Vezi toate comentariile (49)
Comentează