FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTARE

Ce i-a spus arbitrul Lucian Rusandu lui Geraldo Alves după ce a fost faultat de Ianis Zicu » Fundaşul e în pericol să nu joace cu Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 24 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 24 noiembrie 2014 18:00

Geraldo Alves a fost aproape de o tragedie în repriza a doua a partidei dintre Petrolul şi ASA Tg. Mureş, scor 2-0, cînd Zicu a avut o intrare urîtă la el şi arbitrul n-a arătat nici măcar "galben".
Fundaşul a dezvăluit un amănunt important despre arbitrul meciului, Lucian Rusandu, şi a spus că e în pericol să nu joace în următoarea partidă din campionat contra lui Dinamo.

"Arbitrul meciului mi-a zis că sînt profesionist şi să mă ridic că n-am nimic. Noi avem nişte metode speciale de antrenament pentru genunchi, pentru muşchi, de-asta n-a fost mai rău.

Am vorbit cu Zicu după această fază şi şi-a cerut scuze. Mi-a spus că probabil intrarea sa a fost de «roşu», dar că îi pare rău că nu m-a văzut. Sînt în pericol să nu joc în următoarea partidă. Am anumite probleme la ligament", a spus Geraldo la Dolcesport.

Vezi VIDEO cu faultul lui Zicu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
grid
grid  •  25 Noiembrie 2014, 11:49

Unii arbitri încurajează violența. Mai ales când arbitrează ASA.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Noiembrie 2014, 00:32
Postat de sslr pe 24 Noiembrie 2014, 19:52

pai nu zicea pustai ca-s timorati? in mod normal ii zmulgea Zicu capatana cu tot cu coloana?

.) prea multa violenta, nu e bine.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Noiembrie 2014, 00:32

aha, ce sa iti mai spun, lipsea franco baresi din finala cupei mondiale.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează