FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR CLUJ, DUMINICĂ, 20:30, DOLCE, DIGI, LOOK, GSP

Ce i-au cerut jucătorii Stelei antrenorului înainte de meciul cu CFR: "Asta a fost dorința lor" » Cum explică Reghe o mare schimbare la echipă

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 martie 2017 09:43

La conferința de presă, Laurențiu Reghecampf a dezvăluit că jucătorii Stelei i-au cerut să intre în cantonament cu 2 zile înainte de meciul cu CFR.

"Pentru partida cu CFR am intrat sâmbătă seară în cantonament la dorința jucătorilor. Am mâncat împreună și ne-am uitat la meciul din play-out", a declarat Reghecampf.

În plus, antrenorul Stelei a recunoscut ieri în cadrul unei conferințe de presă că jucătorii nu mai rămân în cantonament în noaptea de după meci, așa cum se întâmpla în trecut.

"Înainte rămâneam în cantonament, acum eu nu pot să țin echipa când jucăm o dată pe săptămână. Pentru mine era foarte importantă seara de după meci ca să îi ținem împreună și să mănânce! Acum jucătorii merg acasă după meciuri", a spus Reghecampf la conferință.

  • Steaua - CFR Cluj începe la ora 20:30 și va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
zagna
zagna  •  12 Martie 2017, 14:33

"Eu decid tot la Steaua..." Declaratia lui reghe tot de astazi ! Sunt declaratiile unui dezechilibrat. Zice ca nu bea votca, dar pe nas... ?

sexilian
sexilian  •  12 Martie 2017, 11:37
Postat de andrei.f pe 12 Martie 2017, 11:00

Jucătorii pot cere ce vor, răspunderea rezultatelor o poartă Reghe. La primul pas greşit, Reghe va zbura !

spune ma ca v-a pus gheghe sa platiti cazarea.......

andrei.f
andrei.f  •  12 Martie 2017, 11:00

Jucătorii pot cere ce vor, răspunderea rezultatelor o poartă Reghe. La primul pas greşit, Reghe va zbura !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează