FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ce i se reproșează lui Alibec după gestul pe care Gnohere l-a făcut pentru el

Captura Telekom Sport
Captura Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 06 noiembrie 2017 18:35

Chemat de Cosmin Contra la echipa națională, Denis Alibec n-a scăpat de critici din cauza atitudinii pe care o are în timpul partidelor.

Constantin Zotta crede că gestul lui Harlem Gnohere, de a merge la Alibec după gol, a fost normal, însă nu uită cum se comporta atacantul în urmă cu o lună.

"Reacţia lui a părut naturală. Dar acum o lună şi ceva nu l-am văzut pe Alibec să se bucure la o reuşită a lui Gnohere. Sau când dădea el vreun gol să vină la margine, la Gnohere.

Pe de altă parte, Alibec, în care toţi credem şi ne dorim să redevină ce a fost, e prea răsfăţat. Prea este alintat şi toată lumea trebuie să-i facă pe plac, vezi
Doamne, să-şi revină.

Cred că singur trebuie să-şi revină, nu să fie mângâiat de Gnohere, să-l ia Contra la naţională", a declarat Zotta la TV Dolce Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
mioriticul
mioriticul  •  07 Noiembrie 2017, 09:14

In continuarea traditiei memereghe.

visarionpalnie
visarionpalnie  •  07 Noiembrie 2017, 08:48

Este o adevărată idilă între cei doi...asa cum le sta bine fcsbistilor...in curând vine şi ***, deh puțun antrenament nu strică;))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sexilian
sexilian  •  07 Noiembrie 2017, 06:37

slanina tatuata e ultima nevoie,mare...........

Vezi toate comentariile (5)
Comentează