FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ce îi trebuia lui Alibec pentru a fi în topul fotbaliștilor din Europa: "Se bătea lejer cu Higuain"

Denis Alibec / Foto: Cristi Preda
Denis Alibec / Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 23 februarie 2017 17:28

Cosmin Pașcovici, fostul jucător al lui Dinamo și al Farului, e convins că Denis Alibec putea juca în acest moment la un nivel mai înalt dacă se năștea în altă țară.

"Îl știu de când juca la Farul. Dacă se năștea în altă țară, Alibec avea automat altă mentalitate, se bătea lejer cu Higuain. Denis are niște calități fantastice", a declarat Cosmin Pașcovici la TV Digi Sport.

Denis Alibec (26 de ani) a început fotbalul la nivel de seniori la Farul, apoi a ajuns la Inter, unde nu s-a impus și a fost împrumutat pe rând la Mechelen, Viitorul și Bologna. După aventura italiană, a ajuns la Astra și în această iarnă a fost transferat de Steaua.

2.500.000 €e cota de transfer a lui Denis Alibec, conform transfermarkt.de

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (4)
romeverest
romeverest  •  23 Februarie 2017, 22:56

Alibec este un fotbalist foarte bun, insa este departe de valoarea lui Higuain !! A jucat la Inter si la Bologna dar nu a rupt gura targului !! Daca nu te lansezi intrun campionat, precum cel din Italia, nu poti sa ai pretentia ce vei prinde vtreun contract de rasunet !! Drept dovada, le cei 26 de ani ai sai, se chinuie prin modestul nostru campionat !!

556856157835046
Alikianos Shenghen  •  23 Februarie 2017, 19:56

Are nevoie de minte. Acum e mult prea tarziu si nimeni si nimic nu il mai poate ajuta. Calitatile fizice fara o minte pe masura nu duc prea departe.

zizu
zizu  •  23 Februarie 2017, 18:55

de cand e alibec la fcs star,....il bagati in seama ca pe sfintele moaste! toti vin la fc star numai ca sa fie trecuta steaua in CV,acum ca e fc star....nu va mai veni nici dracu,de asta ie frica infractorului

Vezi toate comentariile (4)
Comentează