FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 1-0

Ce l-a mulțumit pe Miriuță în înfrângerea cu FCSB: "Asta îmi dă speranțe pentru viitor" » Ce crede că i-a lipsit lui Dinamo

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 septembrie 2017 22:27

Vasile Miriuță, tehnicianul lui Dinamo, a pierdut primul său Derby de România, "câinii" fiind învinși de FCSB, scor 0-1 (Momcilovici 31). În ciuda înfrângerii, antrenorul dinamovist a declarat că e mulțumit de atitudinea jucătorilor săi.

"N-a fost un debut fericit. Niciodată nu trebuia să pierdem acest meci, adversarii au ajuns prima oară la poarta noastră în minutul 30. Ne-a lipsit luciditatea, am primit un gol din fază fixă.

Am avut o ocazie uriașă prin Hanca, bara lui Mahlangu, ocazia mare a lui Nemec. Îi felicit, am făcut un meci bun, nu meritam să pierdem. Totuși, punctele pierdute contează, dar mă bucură atitudinea jucătorilor, care au făcut exact ce le-am spus după doar două zile de antrenament. Atitudinea echipei îmi dă speranțe pentru jocul următor.

Mi-am felicitat jucătorii, FCSB nu a fost cu nimic mai bună decât Dinamo. Mi-au plăcut suporterii, care ne-au încurajat tot timpul. Le promitem că pe viitor vom face și jocuri bune și vom aduce și puncte.

Nu vreau să vorbesc de jucătorii mei, asta rămâne în bucătăria noastră.

Nemec a fost senzațional, e cel mai bun atacant cu care am colaborat", a declarat Miriuță, la TV Telekom Sport.

Citește AICI cronica partidei FCSB - Dinamo 1-0

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
randoom.__
randoom.__  •  24 Septembrie 2017, 23:05
Postat de inginerul_reloaded pe 24 Septembrie 2017, 22:51

asta a fost cel mai bun meci al lui mimao din acest campionat :))) greu de crezut ca prind play offul sezonul asta

corect. totusi,dubios cum capaciteaza strainii aia. rinamo aka rusinea romaniei a jucat mai mult cu straini si in meciul asta. aia cum naiba de isi dau viata pe teren in meciul cu Steaua,ei fiind mercenari. nu are logica. in fine.

inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  24 Septembrie 2017, 22:51

asta a fost cel mai bun meci al lui mimao din acest campionat :))) greu de crezut ca prind play offul sezonul asta

Vezi toate comentariile (2)
Comentează