FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CONCORDIA 2-2

Hagi exasperat: "Nu am avut nici o ocazie! Jucătorii mei sînt egoişti"

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 21 noiembrie 2014 21:01

Viitorul lui Gheorghe Hagi a condus-o cu 2-0 pe Concordia pînă în minutul 76, cînd băieţii lui Şumudică au revenit şi au înscris două goluri care au egalat situaţia pe tabela de marcaj.

Tehnicianul Viitorului şi-a certat jucătorii după acest semieşec şi nu înţelege ce se întîmplă cu echipa sa de joacă doar 45 de minute.

"Vreau să felicit Chiajna pentru că a crezut în revenire. Sînt supărat că băieţii mei nu învaţă din greşeli. Jucăm 45 de minute şi după aia nu mai reuşim să facem nimic. N-am avut nici o ocazie, joacă individual, sînt egoişti. Nu poţi juca aşa", a spus Gheorghe Hagi la Dolcesport.


Contrazis de faze
Deşi "Regele" a spus că formaţia lui n-a avut nici o ocazie, faptele jucătorilor săi îl contrazic. Pe lîngă cele două goluri înscrise de formaţia sa prin Florin Tănase şi Mitrea, Viitorul a irosit oportunităţi uriaşe de a marca.

Una dintre ele a aparţinut lui Mărkuş la începutul celei de-a doua reprize şi a continuat cu reluarea cu capul a lui Florin Tănase din centrul careului, fiind într-o poziţie favorabilă. O altă şansă de a înscrie a avut-o şi Mitriţă, care a trimis peste portarul Chiajnei, mingea fiind scoasă de pe linia porţii de unul dintre fundaşii lui Şumudică.

Cea mai mare ocazie a meciului a venit în minutul 90, cînd Benzar a centrat în faţa porţii, însă Mitriţă a ratat cu nonşalanţă din 6 metri, trimiţînd balonul peste bara transversală.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Noiembrie 2014, 23:57
Postat de madskills pe 22 Noiembrie 2014, 07:52

de ce te chinui sa le explici? :)

dimpotriva. cu alte cuvinte, aveti cap de fier ?..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Noiembrie 2014, 23:57
Postat de sexilian pe 22 Noiembrie 2014, 09:03

aveti respect cand vine rejili, dati-va dracu la o parte,oameni fara inima,el trebuie sa ramana reje pana nu vine un caine sa-l pape ca monument din boscheti.

.)))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Noiembrie 2014, 23:56
Postat de vladutz13 pe 22 Noiembrie 2014, 02:41

Ce blat nene?? Cu egal??? Cand retrogradeaza 6 echipe??? De ce sa iroseasca un punct, e stupid??? Ar fi facut ca in anii '90 victorie acasa, revansa in retur. Nu se fac blaturi la egal.... poate pt pariuri, dar atunci mergeau mai departe, 2 pauza, 1 final.

se revine la vechea formula, copile. nu te mai agita cu 6 retrgogradate, nu stii ca burlan a propus convocarea adunarii generale pentru a se anula ineptiile de ultim moment ale lui sandu si militzica dragomir ?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează