FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - BRAŞOV 1-0

Ce nu s-a văzut la TV » Arbitrul de la Petrolul - Braşov n-a vrut să dea drumul partidei » Care a fost motivul

Foto: fcpetrolul.ro
Foto: fcpetrolul.ro

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 februarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 21 februarie 2015 09:29

Arbitrul Marius Avram a refuzat în primă fază să dea drumul la jocul din prima etapă a returului dintre Petrolul şi FC Braşov, scor 1-0, considerînd că echipamentele celor două formaţii se pot confunda.

Conform regulamentului, gazdele sînt cele care îşi aleg primele echipamentul de joc, iar braşovenii au adus cu ei trei echipamente: galben-negru, galben complet şi bleu.

Avînd în vedere că primele două erau foarte asemănătoare cu cel al ploieştenilor, oaspeţii au decis să evolueze în cel bleu complet, dar arbitrul bucureştean nu a fost mulţumit şi i-a rugat pe prahoveni să schimbe ei şi să joace în negru complet. A fost refuzat şi pînă la urmă a decis să îi lase pe braşoveni să evolueze în bleu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  21 Februarie 2015, 14:45
Postat de jediklaus pe 21 Februarie 2015, 12:55

Corect era ca cei de la FC Brasov sa vina la Ploiesti cu echipamentul oficial (galben-negru), impreuna cu un echipament complet galben, respectiv un echipament complet negru (conforme cu culorile clubului) si cu un alt echipament de rezerva, de culori diferite de cele oficiale. Este inadmisibil ca o echipa de Liga I sa nu aiba cel putin 5 randuri de echipament complet, din care unul in culorile oficiale si un altul intr-o culoare diferita, celelalte trei putand fi combinatii ale culorilor oficiale. Nu stiu cati dintre dvs isi mai amintesc meciul Romania vs Cehoslovacia din mai 1983, vazut pe un TV alb-negru, in care nu se puteau delimita echipele decat dupa... culoarea jambierelor.

pai ce'a avut echipamentul ala bleu ? complet bleu, diferit de aproape complet galben al petrolului. s'a distins foarte bine. ce n'a vazut el bine, a fost hentul in careu, cand jucatorul brasovului a arestat mingea la subsoara si s'a intors cu ea, schimband directia mingii. a fost involuntar, adica mingea a ajuns acolo sutata de un petrolist, dar a profitat, a retinut'o si i'a schimbat directia. normal, micul avram, fiul spagarului, a vazut numai galben pt petrolul. culmea a fost cand astafei a luat un pumn in gura si un cartonas, asa, de la avram junioru'. oricum, fata de showul pe care l'a facut in meciul cu dynamo, e floare la ureche.

titelb
titelb  •  21 Februarie 2015, 13:57
Postat de humanimal pe 21 Februarie 2015, 13:20

Cred ca numai un hhandicappat ca Avram putea sa oblige echipa gazda sa isi schimbe echipamentul oificial si asta doar din cauza ca e el batut in cap si nu e in stare sa deosebeasca albastru de bleu. Oricum a arbitrat meciul prost, a fragmentat tot timpul jocul. Arbitraj pur romanesc.

Pai daca are daltonism ce vina are el? De vina sunt cei cale l-au acceptat in arbitraj.

humanimal
humanimal  •  21 Februarie 2015, 13:20

Cred ca numai un hhandicappat ca Avram putea sa oblige echipa gazda sa isi schimbe echipamentul oificial si asta doar din cauza ca e el batut in cap si nu e in stare sa deosebeasca albastru de bleu. Oricum a arbitrat meciul prost, a fragmentat tot timpul jocul. Arbitraj pur romanesc.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează