FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ce riscă Negoiță în urma afirmațiilor la adresa lui Bărboianu: "Nu poate păţi altceva"

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 mai 2015 16:11

Dumitru Dragomir, fost preşedinte al LPF, îl apără pe Ştefan Bărboianu în scandalul în care este acuzat de Ionuţ Negoiţă că a făcut blat la meciul cu Steaua.

"Domnul Negoiţă s-a grăbit cînd a făcut aceste acuze. Fac pariu că Bărboianu nu a făcut blat, ci asta este valoarea lui. A fost doar neputinţă.

Trepăduşii din jurul lui Ionuţ Negoiţă au lansat acest zvon ca să acopere lipsa de profesionalism şi anumite eşecuri. Sînt zvonuri alimentate de persoane care nu au nimic în comun cu acest sport.

Negoiţă riscă doar o amendă simbolică, nu poate păţi altceva. M-aş bucura dacă ar spune lucrurilor pe nume", a spus Dragomir la DolceSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (58)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  16 Mai 2015, 17:46
Postat de sorataecurvamea pe 15 Mai 2015, 17:41

are dreptate inginerul. Diseara sa tina cu DINAMO, altfel la anul sunt in Diviza B. Din tot sufletul sper sa se salveze Rapidul. Am prieteni multi in galeria lor si sunt baieti minunati

si eu sper sa se aleaga prafu de rapid,si se pare ca se va alege dupa runda asta

pedro_nr1
pedro_nr1  •  15 Mai 2015, 21:46

numai la noi se poate intampla ca acest *** sa nu pateasca nimic ! pai la cat de *** care inca-l mai cred ( multi dintre ei f creduli, asa cum am mai zis ) , nu-i de mirare ca suntem considerati in lumea a treia aproape pe toate planurile . ***, cei cu scaun la cap au plecat in tari mai civilizate .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spivak
spivak  •  15 Mai 2015, 20:11

În schimb pe Mititică îl pândeşte o detenţie foarte nesimbolică.

Vezi toate comentariile (58)
Comentează