FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

"Ce să caute Mangia?", iar Rednic e abia a treia opțiune! Cine ar strânge laolaltă suporterii steliști dacă ar veni pe banca FCSB: "WOW, sunt surprins! JR avea o vorbă"

Articol de - Publicat joi, 10 mai 2018 12:48

Nicolae Dică e pe făraș la FCSB, echipă cu care e foarte aproape să piardă titlul de campioană. Gigi Becali are deja în cap numele înlocuitorului.

Gazeta Sporturilor a prezentat în exclusivitate faptul că Gigi Becali se gândește să-l aducă în locul lui Dică pe Mircea Rednic, însă într-un sondaj realizat pe GSP.ro, "Puriul" e abia al treilea în topul favoriților fanilor steliști.

Cel mai dorit antrenor de către cititorii site-ului a fost Marius Șumudică, actualul tehnician de la Kayserispor, echipă unde are probleme cu fanii. Fostul campion al României a primit 7.971 de voturi dintr-un total de 31.030.

"WOW! Sunt surprins! Dacă după istoricul nostru steliștii tot pe mine mă vor antrenor la Steaua... asta spune multe despre mine ca antrenor, ca om. Înseamnă că am lăsat ceva trainic și de calitate în urmă. Era expresia lui J.R. Ewing în Dallas «niciodată să nu spui niciodată».

Dar nu vreau să vorbesc despre acest subiect acum fiindcă n-ar fi corect din toate punctele de vedere. Steaua are antrenor, eu sunt sub contract cu Kayseri, nu ar fi etic și nu e locul și nici momentul acum. Fiecare să rămână concentrat pe contractul pe care-l are în acest moment. Sunt onorat de voturile primite", a declarat Șumudică pentru GSP.ro.

Edward Iordănescu este în apropierea lui Șumi, fiind pe locul 2, cu 5984 de voturi, în timp ce Rednic a primit 5.499 de voturi. Devis Mangia, un alt nume de pe lista lui Becali, are doar 2.006 voturi.

Actualul tehnician Nicolae Dică are sprijinul a doar a 3.436 de votanți.

sondaj

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
tatuca75
tatuca75  •  11 Mai 2018, 11:33
Postat de Conache Pavel pe 11 Mai 2018, 06:23

Nu inteleg cum stelistii il pot dori antrenor pe sumudica, eu, chiar daca sunt stelist de peste 55 de ani, nu pot accepta un mascarici pe banca Stelei.

pai daca stam sa ne uitam in urma acolo pe banca au fost doar mascarici. ca antrenor nu te poti numi atata timp cat stai sub papucul lui becali .

137729076992236
Conache Pavel  •  11 Mai 2018, 06:23

Nu inteleg cum stelistii il pot dori antrenor pe sumudica, eu, chiar daca sunt stelist de peste 55 de ani, nu pot accepta un mascarici pe banca Stelei.

dumbojet
dumbojet  •  10 Mai 2018, 23:30

Eu cred ca cel mai bun ar fi Lacatus. Nu stiu de ce nu este si el pe lista. In acest moment Marius nu antreneaza nicaieri. De ce nu poate sa fie presedinte la Steaua si antrenor la FCSB ? Echipele nu joaca in acelasi esalon. Si daca tot vine Marius, sa ia Talpan echipa, caci Gigi nu mai este actionar si a ramas un fel de sat fara caini.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează