FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Ce se întâmplă cu Nemec? Florin Bratu, dezvăluiri în premieră: "Am vorbit cu el, știu ce își dorește"

Articol de GSP - Publicat joi, 19 aprilie 2018 22:06

Adam Nemec se află în ultimele luni de contract și în vară va pleca sigur de la Dinamo. Deocamdată, dinamoviștii nu știu exact unde va pleca atacantul slovac.

Dorit și în iarnă de FCSB, de unde a avut o ofertă clară, vârful de 32 de ani i-a anunțat deja pe cei din stafful tehnic că va pleca, însă nu a pomenit vreo posibilă destinație.

"Am vorbit cu el, știu că dorește să plece, însă nu a spus niciodată în preajma mea că dorește să plece la Steaua", a zis Bratu la conferința de presă.

Venit în 2016 la Dinamo, Adam Nemec a strâns 50 de meciuri în "Ștefan cel Mare", unde a marcat de 18 ori. În acest sezon are doar 7 reușite.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează