FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ce spune căpitanul lui Dinamo despre degringolada din "Ștefan cel Mare": "Asta e principala problemă a echipei"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 noiembrie 2017 18:28

Paul Anton, căpitanul lui Dinamo, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre meciul pe care roș-albii îl vor disputa sâmbătă pe terenul lui Gaz Metan. Mijlocașul a subliniat importanța unei victorii și spune că va încerca să-și mobilizeze colegii pentru a trece peste scandalurile din ultima perioadă. 

"Suntem concentraţi pentru meciul de sâmbătă. Situaţia din clasament nu este una bună pentru noi şi nu avem voie să ne abatem gândul de la victorie.

Nu suntem pe un loc care să ne facă cinste, nu a fost până acum un sezon care să ne facă cinste, dar sperăm ca de la meciul cu Gaz Metan Mediaş să arătăm o altă faţă, să adunăm puncte şi să intrăm în play-off. Principala problemă a echipei este reprezentată de faptul că nu avem rezultate.

Nu este o perioadă bună pentru noi, dar a fi căpitan este o onoare şi voi încerca să adun echipa, aşa cum am făcut-o de fiecare dată. Vom încerca să demonstrăm că suntem o echipă puternică şi nu vom lăsa nimic să ne deconcentreze de la ceea ce trebuie să facem pe teren. Trebuie să fim împreună şi la bine, şi la rău, trebuie să dăm dovadă că suntem caractere", a declarat Paul Anton, în cadrul conferinței de presă ce a avut loc azi la Săftica.

  • Gaz Metan - Dinamo se joacă sâmbătă, de la ora 20:45. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

Vezi și:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
mere_acre
mere_acre  •  04 Noiembrie 2017, 13:42
Postat de kingdom.of.jerusalem pe 04 Noiembrie 2017, 09:41

***

'aidi, bre, mă leși ?!

kingdom.of.jerusalem
kingdom.of.jerusalem  •  04 Noiembrie 2017, 09:41
Postat de dinamo_fan pe 04 Noiembrie 2017, 00:57

asta este, la greu adevaratii dinamovisti strang randurile in timp ce semintarii de ocazie vor veni cu obisnuitele onomatopee si scandari anti Dinamo. Forza Dinamo ! caini pe la moarte si dincolo de ea ! nu carcotasi pe garduri.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vicol_vali
vicol_vali  •  04 Noiembrie 2017, 04:52

Principala problemă e că se gândesc la nu știu ce contracte. Dar ei le vor în România, le este greu să plece din țară și să performeze. Și când spun să performeze este bun și Dinamo Kiev, sau Partizan, sau Sparta Praga. Problema în ultimul timp la aceste echipe campioane, care au vrut să se revigoreze cu români, este că nu au progresat absolut deloc.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close