FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - ASTRA

Ce spune Ionel Ganea despre contractul său cu Rapid şi despre partida cu Astra

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 22 august 2014 15:47

Ionel Ganea e pesimist înaintea întîlnirii dintre Rapid şi Astra, mai ales după victoria surprinzătoare a giurgiuvenilor de la Lyon.

Antrenorul Rapidului crede că partida cu formaţia lui Daniel Isăilă va fi mai greu decît cea din etapa trecută cu Petrolul, încheiată la egalitate, 0-0.

"Ştim că meciul cu Astra va fi unul foarte greu, mai ales după victoria adversarului nostru de joi seara. Astra are jucători de mare valoare, în special în linia de atac. O să fie mai greu decăt a fost cu Petrolul", a spus Ionel Ganea.

Tehnicianul de pe banca giuleştenilor a ţinut să lămurească şi informaţiile conform cărora Rapid îşi va schimba antrenorul.

"Eu nu am probleme cu contractul. Pentru cei care se ocupă cu asemenea informaţii, vreau să precizez că durata contractului meu se întinde pe un singur an", a completat Ganea.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  23 August 2014, 16:16

Bine taticu', ne vedem de treaba noastra, nu de a presei :)

dankressman.1.1.1..
dankressman.1.1.1..  •  22 August 2014, 18:46

Norocul taranilor alora de la Astra este ca isi tin portofelele acasa ingropate langa privata din fundul curtii...altfel ii "spargeau" ghiulestenii....

supereduardo10
supereduardo10  •  22 August 2014, 17:51

Astra este o echipa puternica, sanse mici sa ciupim ceva dar asa am zis si inaintea meciului cu Petrulu. Ganea este un antrenor bun stie sa foloseasca jucatorii pe care ii are, plus ca se joaca in giulesti acolo unde nu stii ce te asteapta. Imi amintesc cu placere 5-1, sau calificarea in cupa cu echipa a 2 a in fata marii FCParnaia, sau 3-2 cu CFR dela 0-2 in 10 oameni :))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează