FOTBAL  »  Superliga  »  TRIBUNA ZERO

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre o revenire pe banca Stelei

Articol de GSP - Publicat luni, 20 aprilie 2015 21:17

Laurențiu Reghecampf a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la emisiunea "Tribuna Zero", pe Europa FM, unde a discutat printre altele și situația de la Steaua.

"Este dificil pentru mine să vorbesc despre un alt antrenor. Ca fan al echipei Steaua pot să spun că la fel ca și lor, și mie îmi pare rău că Steaua a ajuns în situația de a avea doar un punct avans, deși a avut 13.

Greșelile lui Gâlcă trebuie să le analizeze cei care conduc echipa, el și stafful lui, dar am convingerea că Steaua va fi campioana României. Ca fan îmi doresc asta extrem de mult", a declarat Reghecampf la " Tribuna Zero".

"Mă abțin, se poate interpreta și nu e bine pentru echipă. Steaua are antrenor, trebuie să existe încredere în el. Steaua are încă totul în mînă. Nu mă voi angaja nicăieri pînă în vară, cînd o să iau o decizie" Reghecampf, întrebat dacă ar prelua Steaua în acest moment

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (61)
adriann_
adriann_  •  21 Aprilie 2015, 15:07
Postat de romeo_daniel7 pe 21 Aprilie 2015, 10:59

Oare Reghe se intreaba de ce in toate sondajele facute catre suporterii Stelei referitor la intoarcerea sa nu primeste credit cu toate ca a castigat DOUA campionate cu aceasta echipa? De ce majoritatea suporterilor nu-l vor ca antrenor la Steaua? Nu este umilitor pentru el ? Avem si raspunsuri: 1) nu ne plac oamenii aroganti. 2)nu acceptam ca sotia lui sa faca legea la Steaua(si cu el antrenor asta se intampla).3)a atacat de multe ori fostele glorii ale Stelei(doar doua nume in ultimul timp,Piturca si Iordanescu).4)Prefera jocul pe contraatac si pe faza fixe (noi am fost obisnuiti cu mult timp in urma sa jucam DOAR cu UN singur inchizator,el juca cu 2 si traditia Stelei obliga sa joci meci de meci cu 2 ATACANTI,el folosea doar UNUL sau niciunul..etc). 5)Stim ca 70% din meritele stafului tehnic de fapt sunt ale unei singure persoane(doctorul neamt) 6) Se arata ca mare antrenor cu toate ca este la inceputul carierei si incearca sa dea sfaturi tuturor antrenorilor romani indiferent ca antreneaza o echipa de club sau nationala.7)NU a reusit sa se impuna intr-un campionat arab destul de slab cu toate ca fosta lui echipa are cel mai bun lot din acea tara.8) are un caracter infect si sapa antrenori sau jucatori in functie de interesele lui financiare.....asa ca domnul SOT al Anei Maria Prodan(asta este calitatea lui principala)afla ca noi suporterii Stelei preferam unul ca Galca(cu caracter,bun simt,corect,sincer si fara dusmanie)in detrimentul unuia 'dirijat' de sotia mahalagioaica

De fapt punctul 7 e cel mai relevant si arata clar impostura lui Regheblat intr-ale antrenoratului. S-a facut grav de ras la arabi iar diferenta dintre el si Olaroiu este acum cu mult mai clara. Pana si mult-hulitul Puiu-cascheta a castigat Cupa Campionilor Asiei cu doua echipe diferite (Al Hilal in 2000, Al-Ittihad in 2005), numai Regheblat n-a fost in stare sa treaca de niste australieni (care la nivel de club chiar nu inseamna nimic in fotbalul mondial).

romeverest
romeverest  •  21 Aprilie 2015, 14:10

Ar fi bine sa-si vada de treaba lui si sa nu-l mai "lucreze" pe Galca !! Vrea, nu vrea, Galca isi va scrie si el pe CV-ul sau un titlu cu Steaua, chiar daca nu a avut 7-8 jucatori importanti din perioada lui Reghecamf !! Desigur ca este interesat de Steaua, avand in vedere ca dupa dezastrul de la Al Hilal i-a scazut considerabil cota, neexistand echipe importante care sa fie interesate de serviciile lui !!

valiro
valiro  •  21 Aprilie 2015, 10:59
Postat de dincolodenori pe 21 Aprilie 2015, 09:47

"men" Eu am luat in considerare declaratiile lui Galca si nu statisticile ,privitoare la motivele pentru care unii jucatori nu joaca incepand din momentul conflictului cu Sanmartean (in prima luna de la instalare)Rapa a fost inlocuit intr-un meci pe motive "musculare " desi el a fost pasta ,asta spune el antrenorul ,eu o iau de buna ,nu? Vad ca nu esti pedinafara fenomenului asa ca te intreb ; Reghe avea in lot un Gardos,Sanmartean,Bourceanu,Chiriches si multi altii pe care i-a controlat in vestiar .Galca daca nu-l poate controla pe Enceanu, Vrinceanu ,Stanciu nu este vina nimanui .Ce sa faca Gigi acum? sa asiste pasibil la un Galca care sta atirnat sa-l demita ca sa incaseseze 500.000 euro?asta este devotamentul lui pt Steaua?El nu vede ca echipa merge spre dezastru? sa pierzi cu Ceahlaul ,Rapid, Otelul echipe de la retrogradare si tu sa declari"eu nu pot face jucatorii sa joace altfel!...''

Nu am nici o legatura cu fenomenul, citesc si eu ziarele. Galca nu are probleme cu vestiarul, Bourceanu, Rusescu, Chipciu, Tanase, fac ce le spune impresarul, e normal asa. Unde ai vazut tu ca Stanciu, Enceanu sunt "de nestapanit" ? Ce sa faca Gigi acum ? Sa faca ce facea si cand avea avans 13 puncte, adica sa il lase pe Galca sa antreneze. Daca vii si bagi jucatori peste mana lui, de ce e Galca de vina ? Doar ca nu reactioneaza, cum iti doresti ? E un caz clar de fortare a mainii antrenorului. Nu e problema, orice antrenor plateste pentru rezultate. Dar in cazul Stelei, e stiut ca rezultatele negative din ultima vreme sunt provocate chiar din interior. Pentru ce ? Vom vedea cine va veni antrenor. Poti sa ma intrebi cum cred ca Steaua isi taie singura craca ? Iti raspund : pentru ca nimeni nu ar crede o varianta ca asta, deci e plauzibila in conceptia conducerii, care e impartita in 2. Cheia e la suporteri, cei care au parasit echipa au fost "sfatuiti" de conducere (care ii platea) sa nu mai vina la meciuri, coincidenta, chiar de cand au inceput "lucrarea". Cei care vin acum sunt "sfatuiti" sa nu sprijine prea tare echipa si sa strige la comanda. Daca te uiti in tribune recunosti usor personaje cheie.

Vezi toate comentariile (61)
Comentează