FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ce spune Miriuță după ce a rămas fără al 3-lea căpitan în 3 luni + Modificările pe care vrea să le facă în echipă

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 februarie 2018 21:40

Vasile Miriuță, tehnicianul lui Dinamo, a comentat plecarea lui Ionuț Nedelcearu la Ufa, în Rusia, explicând cum va rezolva problema jucătorului U21 din echipă după transferul acestuia. 

"Nedelcearu și-a dorit să plece, chiar dacă are 21 de ani e de atâția ani aici. Am vorbit cu patronul și mi-am dat acordul. Mergem mai departe. Ca variante de înlocuire îi am pe Popescu, Marici, Katsikas și poate Dudea, reprofilat. Eu am mare încredere în ei. Am adus jucători care au demonstrat în aceste două meciuri că-i pot înlocui pe cei care au plecat. Mă bazez pe ei.

Au plecat 5 jucători pe bani, Costache, Anton, Filip, Nascimento și Nedelcearu, și nu m-am plâns. Trebuie să antrenez ce am. 

Nedelcearu era omul U21 din echipă. Au rămas Olteanu, Moldoveanu, Dudea și Gheorghe, care acum e la lot. Olteanu a făcut un meci bun la Chiajna și înainte, cu Craiova. Să nu uităm că el a jucat mijlocaș la Voluntari. Nu cred că mai vine nimeni, e greu să integrez acum un fundaș central. Ăștia suntem, cu ăștia mă duc la război. Nu defilez! Pe stânga mai e Nica, chiar dacă e dreapta e o soluție și pentru acest post", a declarat antrenorul lui Dinamo la TV Digi Sport.

Miriuță a vorbit încă o dată și despre situația lui Sergiu Hanca, jucător care a fost lăsat pe bancă în meciul cu Concordia Chiajna, 4-3. 

"Sper să prindă minute, pentru că e un jucător de care avem nevoie. A fost decizia mea să nu joace la meciul cu Chiajna, să intre Pesici și Salomao, care au evoluat foarte bine. E concurență acum. 

n pregătiri Hanca s-a comportat foarte bine și mă bazez pe el. Nu e dat la o parte. Nu înseamnă că nu va mai juca, dacă n-a evoluat într-un meci. Să intrăm noi în play-off și se vor mai face rotații!", a declarat Miriuță pentru sursa citată.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (23)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  15 Februarie 2018, 13:10

o sa-i roteasca dinamo in play-out pana la loc comanda! vor avea meciuri suficiente acolo

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  15 Februarie 2018, 10:08

DEMISIA !!! 1 - REDNIC 2 - MULTESCU 3 - CIOBOTARIU !!!

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  15 Februarie 2018, 10:01

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează