FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

"Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face" » Două cazuri în care Steaua a procedat la fel cum a făcut-o Hamroun ieri

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iulie 2016 09:03

Strategia șantajistă a lui Hamroun, "nu mai joc dacă nu-mi permiteți transferul", a fost folosită, într-o formă asemănătoare, și de club. Becali a negociat intens în vara trecută pentru achiziționarea lui Tade.

După ce a plătit 500.000 de euro către CFR Cluj și i-a oferit 25.000 de euro lunar francezului, Gigi a concluzionat că s-a păcălit.

Și, ca să forțeze plecarea atacantului, l-a chinuit câteva luni, în care Tade a fost nevoit să se antreneze în curtea liceului "Eliade", fără vreo legătură cu programul primei echipe.

Golgeterul campionatului din 2015, cu 18 goluri, a acceptat de curând să rupă înțelegerea cu Steaua. A semnat tocmai în Qatar, unde ar vrea să ajungă și Hamroun.

La fel a făcut cu Enache 

Gigi Becali a anunțat în ianuarie că-l dorește pe Gabriel Enache de la Astra și a dezvăluit că fotbalistul a refuzat inițial să plece cu echipa giurgiuveană în cantonament.

"Vreau să-l iau pe Enache pentru că e un jucător de caracter. Mi-a demonstrat că e om serios și eu vreau să-i arăt că am la fel de mult caracter ca el.

N-a vrut să plece cu Astra în cantonament. N-a vrut să se urce în avion! A renunțat și la cîteva restanțe financiare de la Astra. A zis că vrea să facă performanță", a spus Gigi Becali la Digi.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (44)
tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  25 Iulie 2016, 13:48

OOOPS.. MINCIUNI ..NU FACE SF GHIORGHIE ASA CEVA .. PAZEASCA..CINEVA :)

1035504319811062
Romeo Daniel  •  25 Iulie 2016, 13:43

Au pleca 20 jucători si Becali tot visează la cupe europene :-))

sexilian
sexilian  •  25 Iulie 2016, 13:42

ce intelege gheorghe pri caracter

Vezi toate comentariile (44)
Comentează