FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi, mai ții minte Steaua-Viitorul 2-5? "Acest hibrid trebuie să rămână în Liga 1! E multă mizerie!"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 mai 2017 14:44

Gigi Becali a reacționat dur după victoria Viitorului în fața celor de la CS U Craiova, scor 1-0, rezultat care transformă echipa lui Hagi în mare favorită la câștigarea titlului. (DETALII AICI) 

Patronul FCSB a uitat însă de meciul din 2013, când Reghecampf a folosit o echipă experimentală și a pierdut pe Ghencea cu Viitorul, scor 2-5. 

Acel rezultat a stârnit o mulțime de controverse, fiind 3 puncte care au adus-o pe Viitorul mai aproape de salvare. Puștii lui Hagi au bătut apoi pe "Ștefan cel Mare" și au continuat în Liga 1. 

Ce zicea Gigi Becali după acel meci:

"Da, păi sunt fericit. Nu? Hai să vă spun un lucru. Eu nu fac aranjamente, ăsta nu a fost niciun aranjament, niciun blat. Dar eu am voie să mă bucur pentru nașul meu. Așa am simțit! Care e problema, nu mai am voie să-mi exprim sentimentele? Echipa campioană, lejer, relaxat, probabil a văzut și galeria care striga 'Gică Hagi! Gică Hagi!' A fost o chestiune de bun simț, asta s-a întâmplat în seara asta.

N-au jucat nici ei la turație maximă (n.r. rezervele Stelei). Campioni sunt. Le era și lor jenă de Dică, au fost niște chestii de omenie. Iancu venea de la ei...Dar nu blaturi! Nu poate să mă oprească nimeni să mă bucur pentru nașul meu. Mi-a fost frică să nu egalăm la 1-4. Doru Bratu e cel mai bun băiat!" Becali după meci 

Iată 5 reacții după acel meci:

"Vă rog să nu vă bateţi joc de aceşti copii! Terminaţi cu circul ăsta! Vreau respect, din toate astea faceţi un circ. E meritul băieţilor, dar vă rog frumos să vă potoliţi. Noi ne-am pregătit pentru meciul ăsta să jucăm şi să cîştigăm. Copiii ăştia au muncit" (Gheorghe Hagi, patron Viitorul)

"E cea mai neagră pagină din istoria Stelei. Am văzut un antrenor care şi-a dat demisia şi peste 5 minute se suceşte. Patronul Stelei să tacă din gură! Este un fotbal fraudat, un fotbal falimentar!" (Florin Prunea, preşedinte CSMS Iaşi)

"Acest «Prîslea cel Voinic», Viitorul Constanţa, acest hibrid, trebuie să rămână în Liga 1. E multă mizerie. Nu trebuie să permitem ca familia şi rudele acestui oier să pună mâna pe fotbalul românesc" (Florin Prunea, preşedinte CSMS Iaşi)

"N-am văzut meciul, dar am văzut golurile, care au fost imparabile. O să iau mîine meciul şi o să-l văd cu cîţiva specialişti, dar nu cred că a fost ceva aranjat. Gigi Becali nu avea curaj să intervină la jucători, dar nici să-i spună lui MM să rezolve el" (Dumitru Dragomir, preşedinte LPF)

"I-am spus după meci lui Laur că asta se discută la noi la televizor, despre blaturi, aranjamente. Hai atunci să plecăm de aici, munca acestei echipe şi a lui va fi murdărită mereu" (Anamaria Prodan)

CASETA ACELUI MECI! DORU BRATU, NOTA 1 

caseta caseta

Save

Save

Save

Save

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ovina2017
ovina2017  •  08 Mai 2017, 17:59

Regele pitic e omenos , la fel si Gigi

Vezi toate comentariile (1)
Comentează