FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Ce transfer! Chelsea s-a înţeles pentru aducerea unuia dintre cei mai promiţători tineri din România » Detaliile mutării anului

Articol de GSP - Publicat joi, 05 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 05 martie 2015 16:31

Viitorul Constanţa dă primul tun pe piaţa transferurilor de la înfiinţare. Nu este vorba despre un jucător cumpărat, ci Gică Hagi tocmai a reuşit să-l vîndă pe Cristi Manea la Chelsea. 
Presa din Anglia anunţă că fundaşul de 17 ani, care a mai fost dorit şi vara trecută de londonezi, s-a înţeles cu formaţia antrenată de Jose Mourinho, însă cele două cluburi nu au stabilit încă dacă această mutarea se va face din vara viitoare, sau jucătorul va mai continua să evolueze pentru Viitorul încă un sezon.

Vara trecută suma de transfer vehiculată era de 3 milioane de euro, preţul fiind atît de mare şi pentru că Manea era un jucător urmărit de mai multe formaţii importante.

Cristi Manea este cel mai tînăr jucător care a debutat în echipa naţională. Primul său meci a fost cu Albania, la 16 ani şi 10 luni.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (39)
navzar_t
navzar_t  •  06 Martie 2015, 04:53
Postat de radumare. pe 05 Martie 2015, 18:49

da baaa , catzel prostavan ... dupa tine aia de la chelsea sunt atat de prosti si nu stiu ce fac ... marsh maa peduchiosule ... moare ciuda-n voi de insolventzi falimentari ...

Si pe aici ai ajuns progenitura nereusita? Cum ti-am mai zis, sper ca esti ultimul din familia ta. Sa nu faci copii, daca iti pasa catusi de putin de tara asta! Sa nu incepi iar cu vocabularul tau elevat gen "m888ta" sau "te scuip"... de fapt.. poti incepe ca altceva nu stii samantare! Da-i drumul inapoi si fa curat in tarc, locul tau nu e printre oameni!

navzar_t
navzar_t  •  06 Martie 2015, 04:47
Postat de polistul68 pe 05 Martie 2015, 18:36

pai asta e clar....baiatul e luat acolo, intre talentele de la englezi..de el depinde sa iasa in fata.....e f greu, la virsta lui, daca pleaca singur....se paote peirde f usor..de aia, pot spune ca mi-e "ciuda" pe hagi....daca chiar vrei sa cresti un jucator, tu, ca antrenor, daca te simti in stare in ti la tine pina la 20-21 de ani....pt ca acum e perioada de acumulari ( tactice, fizice), acuma se slefuieste. Acuma are nevoie de cineva care sa-l indrume.Realitata e ca , pe la virsta asta se si peird cei mai multi..acum icenp sa se creada barbati, hormonii au nivel maxim...acuma e cel mai greu de lucrat cu ei..si paote de aia i si vinde Hagi asa repede pe toti...nu-si asuma riscul.

Are toate motivele sa il dea de acum, daca ar fi adevarat. 80% se va intoarce la Viitorul, insa pe cv-ul lui scrie ca o parte a junioratului si-a facut-o la Chelsea. In conditiile in care Viitorul nu e o echipa care sa scoata capul in Europa, sa-i fie vazuti jucatorii, un CV impresionant e cel mai bun mod de a-i creste pretul jucatorului. Mai ales ca sunt multiple cazurile in Romania ultimilor ani in care tinere talente au murit sperante.

borat101
borat101  •  05 Martie 2015, 21:40

Suntem curiosi, cati bani lea dat Hagi la ziaristi pentru acest articol.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează