FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

Ce transfer se pregătește în Liga 1! Fostul coleg al lui Mutu se pregătește cu o echipă din play-out

Malonga, în cădere, pe vremea când evolua pentru Cesena FOTO: Guliver/Getty Images
Malonga, în cădere, pe vremea când evolua pentru Cesena FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 februarie 2018 09:32

FC Voluntari încearcă să-și rezolve din mers problemele mari arătate în primul meci din 2018, când a fost învinsă de Poli Iași cu 4-0.

Tehnicianul Claudiu Niculescu face eforturi pentru a întări lotul, iar alături de gruparea ilfoveană se pregătește în aceste zile atacantul congolez Dominique Malonga.

Fost la Cesena, unde a fost coleg cu Adrian Mutu, dar și la Murcia, Elche, Hibernians, Pro Vercelli, Vicenza, Cesena, Torino și Servette Geneva, congolezul de 29 de ani va fi testat în aceste zile și va fi păstrat în lot dacă îl va impresiona pe Niculescu, anunță TV Digi Sport. 

FC Voluntari a mai reușit să realizeze un transfer marți, înțelegându-se cu Răzvan Horj de la Viitorul (detalii, aici)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează