FOTBAL  »  Superliga  »  PROGRAM

Ce vară incendiară! Urmează o lună cu meciuri în fiecare zi » Programul partidelor pe care nu trebuie să le ratezi

Articol de - Publicat vineri, 21 iulie 2017 09:00

Până pe 28 august, microbiștii vor avea parte în fiecare zi de meciuri din campionatul intern, Liga Campionilor și Europa League, toate ale echipelor românești.

Chiar dacă sezonul a debutat în urmă cu o săptămână, abia acum începe nebunia pentru iubitorii sportului-rege. Se anunță cea mai fierbinte, interesantă și aglomerată vară din punct de vedere fotbalistic. FCSB, Viitorul, Dinamo, Craiova și Astra ne reprezintă în cupele europene, în preliminariile Champions League și Europa League, iar campionatul intern este mai atractiv ca niciodată.

În fiecare weekend până la finele lui august vom avea meciuri din Liga 1, marțea și miercurea sunt rezervate partidelor din preliminariile Ligii Campionilor, iar fiecare seară de joi pentru Europa League.

Într-un studiu realizat de curând de SES Astra, media timpului petrecut zilnic în faţa televizorului în România este de 5 ore și jumătate! Media globală este de aproximativ 3 ore. Asta spune multe despre pasiunea românilor pentru programele transmise la televizor.

Click pe imagine pentru zoom!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
andrei.f
andrei.f  •  21 Iulie 2017, 12:16

Nu poate fi niciun play-off FCSB-Viitorul. În primul rând, nu ştiu dacă Viitorul trece de ciprioţi iar apoi, FCSB prinde echipe grele în play-of cum a fost Manchester City anul trecut !

gsp.oficial
gsp oficial  •  21 Iulie 2017, 11:07

@Florin Ionescu, este vorba strict despre meciurile echipelor românești.

722592111175990
Florin Ionescu  •  21 Iulie 2017, 10:28

pai de ce nu e pe lista ? Meciul se va juca pe 8 August la Skopje.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează