FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ce vrea să spună Daniel Stanciu? "Flavius Stoican a preluat o echipă cu probleme fizice, psihice şi tactice"

Articol de GSP - Publicat marti, 31 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 31 martie 2015 16:08

Flavius Stoican a preluat banca tehnică a lui Dinamo după ce Mihai Teja a fost demis după doar cinci meciuri.

Daniel Stanciu, managerul "cîinilor" şi cel care a insistat pentru aducerea lui Teja, a vorbit despre situaţia de la Dinamo.

" Flavius Stoican a preluat o echipă cu probleme fizice, psihice şi tactice. Şi mai era multe lucruri mărunte care deranjau.

Trecem printr-un moment foarte greu, iar problemele sînt psihologice. Nu este ceva ieşit din comun. Este un moment pe care trebuie să-l depăşim.

La echipă s-a lucrat foarte bine. S-au adus 11 jucători foarte buni, mult mai valoroşi decît cei din prima parte a turului. S-au creat condiţii pentru a se realiza performanţă, cu salariile şi primele la zi.

Poate că jucătorii care au fost aduşi nu s-au integrat foarte bine, dar am încredere că totul se va rezolva", a declarat Daniel Stanciu la DigiSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
gabyzmb
gabyzmb  •  01 Aprilie 2015, 00:02

Domnul Daniel Stanciu imi dovedeste ca are un simt al umorului foarte dezvoltat. Deci nu numai ca s-au adus 11 jucatori foarte valorosi, dar s-au si creat conditii pentru performanta. Ne batem la titlu, ce sa mai!

cristi47.reload
cristi47.reload  •  31 Martie 2015, 21:36

Cum sa nu aiba probleme psihice daca in loc de salarii sunt invitati sa presteze in Parcul Operei? Bietii baieti ajung cracanati la antrenamente

calinescu_
calinescu_  •  31 Martie 2015, 19:20

CIOROIUL ASTA TRAVESTIT ESTE CEL MAI MARE RAU CARE I S-A INTAMPLAT CLUBULUI DINAMO IN ISTORIA LUI ....!!!! MAI BINE IL LASA MARIUS NICULAE PE TIPUL ALA SA-I APLICE O CORECTIE MAI SANATOASA ....!!!!! POATE NU MAI APUCA LA DINAMO ....!!!! ESTE O PERIOADA EXTREM DE DIFICILA IN ISTORIA CLUBULUI .....!!!! NEGOITZA S-A ZBATUT SI NE-A SCOS DIN GAURA NEAGRA IN CARE NE-A BAGAT BORCEA & COMP......!!!!! ACUM AVEM NEVOIE SI DE UN MANAGEMENT SPORTIV PERFORMANT FORMAT DIN DINAMOVISTI ADEVARATI DE TIPUL LUI PRUNEA SAU LUPESCU SI LIPSIT DE INTRUSI DE GENUL LUI STANCIU ...!!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează