FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ce zic dinamoviştii de Romario Kortzorg: "E cu prostituate, cu băutură, alea alea!" :O

Articol de GSP - Publicat marti, 02 februarie 2016 11:38

Romario Kortzorg, 26 de ani, aştepta aseară biletele de avion spre a ajunge în ţară să semneze cu "cîinii", însă documentele întîrziau să se editeze şi nu se ştie cînd vor fi făcute.

Mijlocaşul şi-a cîştigat şi faima unui fotbalist care face probleme, iar viitorii coechipieri nu ar vrea să-l primească printre ei, spre a nu strica grupul.

Dinamo nu mai este de mulţi ani o echipă formată din "băieţi răi", astfel că fotbaliştii ar dori să menţină o stabilitatea la nivelul lotului, mai ales acum cînd echipa este în lupta directă pentru titlu şi în semifinalele Cupei României şi Cupei Ligii.

Aduce cu N'Doye

"Romario e cu petrecerile, băutură, prostituate, alte alea, ar putea deveni nociv pentru jucătorii mai tineri sau să producă disensiuni cum o făcea acum mai mulţi ani Ousmane N’Doye.

El este fotbalist de calitate, însă, într-un grup, acest amănunt nu e îndeajuns. Jucătorii n-ar vrea să aibă de-a face cu un astfel de tip", au mărturisit dinamoviştii.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
protech
protech  •  02 Februarie 2016, 22:45

soc, astazi am aflat ca fotbalistii se duc la prostituate si beau alcool. credeam ca se duc doar la biserica si beau trompi.

zidane92
zidane92  •  02 Februarie 2016, 19:01

Daca nici transferurile lui Leo si Romario nu ne transforma in principala candidata la titlu se supara domnul Negoita si il aduce si pe Valderama nu mai asa sa se oftica toata liga 1 !

vyyllyy
vyyllyy  •  02 Februarie 2016, 18:48

Mai betivan ca Tamas nu exista jucator de football ,ii goleste damigeana lu' jiji .

Vezi toate comentariile (25)
Comentează