FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cea mai așteptată achiziție a dinamoviștilor e la 60% » Când estimează Contra că-l va putea folosi

Uruguayanul (indicat de săgeată) primește
Uruguayanul (indicat de săgeată) primește "botezul" coechipierilor Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 iulie 2017 09:00

În acest moment, medicii de la INMS estimează că Albin e la 60% din capacitatea fizică. Contra spune că uruguayanul va fi apt de joc pentru ”dubla” cu bascii.

Juan Angel Albin e ultimul și cel mai mediatizat transfer al "câinilor" din această vară. Fotbalistul care va împlini mâine 31 de ani a început antrenamentele ușoare alături de noua echipă. Mijlocașul a efectuat vizita medicală la câteva ore după ce-a aterizat la București, via Amsterdam, din Mexic, a luat viza, dar doctorii de la INMS l-au atenționat: "Nu risca la început, fiindcă ești la maximum 60 la sută din potențialul fizic!".

"Botez" în amuzamentul general

Contra nu este îngrijorat, deși până acum Juan a făcut doar alergări ușoare, separat de lot: "El are două săptămâni de pregătire cu prima echipă a lui Veracruz. Apoi, mexicanii au plecat în cantonament și el a rămas la formația secundă, a mai pierdut din pregătire. Dar nu e jucător care să nu fi făcut nimic! Sperăm să-l punem cât mai repede pe picioare, ca să îl avem în echipă".
"Guriță" l-a prezentat pe Albin celorlalți jucători în cantonamentul de la Săftica și l-a împins în meleul fotbaliștilor care se amuzau de moment. I s-a făcut "botezul", cu câteva șuturi în fund!

Ce spune el

Aseară, sud-americanul a fost spectator la Ploiești, el evoluând în trecut pentru Petrolul. "O să încerc să fiu cât mai curând apt de joc, mă pregătesc intens. Sunt fericit că am ajuns la un club mare. Sunt aici pentru Contra și Mutu, pe care-i cunoșteam deja foarte bine, și asta a contat mult. Plus că mi-a plăcut în România, am avut și rezultate bune", a comentat uruguayanul.

"Nu mai eram mulțumit la Veracruz. Puteam să plec în alte țări, unde erau mai mulți bani, dar nu mi-a păsat, pentru că am preferat să fiu fericit în România, la Dinamo. Nu știu dacă vom fi campioni, dar vom munci. Cred că avem echipă puternică"
Juan Angel Albin, mijlocaș Dinamo

1.500.000 €este cota lui Albin pe transfermarkt.de

1.000.000 €va trebui să achite Dinamo la anul dacă vrea să-l cumpere definitiv pe sud-american

15.000 €este salariul lunar al mijlocașului sud-american

17 goluri și 9 pase decisive a reușit Albin pentru Petrolul Ploiești în 50 de meciuri

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (7)
1196706713778202
Adrian Ady  •  16 Iulie 2017, 14:52
Postat de balauru48 pe 16 Iulie 2017, 11:44

Ciuruc esti ba prostovan posedat! :))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kingdom.of.jerusalem
kingdom.of.jerusalem  •  16 Iulie 2017, 13:14
Postat de bakunin pe 16 Iulie 2017, 10:20

un ciuruc

Acest ***, extrem de tolerat de gsp pe site, nu face altceva decât să jignească fară rost indivizi sau clubul Dinamo. Ca orice *** cu creierul mâncat de ură și de prostiefără margini, ipochimenul nu poate duce mâna decât de la curla gură! GSP, ca să nu fii acuzată de partizanat ieftin, trebuie să știi că ești obligată să banezi astfel de *** sesiszate de toți utilizatorii site-ului gsp!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balauru48
balauru48  •  16 Iulie 2017, 11:44
Postat de bakunin pe 16 Iulie 2017, 10:20

un ciuruc

Ciuruc esti ba prostovan posedat! :))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează