FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Cea mai mare frică trăită de Mihai Stoica după gratii: "Gică Popescu ne-a predat tuturor o lecție"

Articol de GSP - Publicat marti, 22 martie 2016 17:04

Mihai Stoica, fostul manager al Stelei, a vorbit într-un interviu la Antena Stars despre cea mai mare frică pe care a trăit-o în cele 714 zile de detenție.

"Mi-era teamă că atunci când ies s-ar putea să nu-mi mai găsesc părinții! Gică Popescu ne-a predat tuturor o lecție când i-a murit tatăl. Modul în care a trecut prin această tragedie a însemnat foarte mult pentru mine.

Am stat cu Gică 11 luni într-o cameră cu o lățime de 1,36! Din asta, 80 de cm era lățimea patului și ne dădeam jos pe rând! A fost o chestie pe care nu o să o uit niciodată.

Ne uitam la Champions League. Jucau Bayern Munchen cu Porto și Barcelona cu PSG. La Barcelona era antrenor Luis Enrique, la PSG, Laurent Blanc, la Porto, Lopetegui, iar la Bayern, Guardiola. Toți patru, jucători ai Barcelonei care erau în spatele lui Gică Popescu, pentru că banderola era la el!", a spus Mihai Stoica.

Mihai Stoica, 50 de ani, a fost eliberat pe 15 februarie, după ce a fost încarcerat pe 4 martie 2014, în " Dosarul Transferurilor", fiind condamnat la trei ani și sase luni de închisoare.

În timpul petrecut în închisoare, Stoica a scris patru cărți, pentru care i-au fost reduse 120 de zile din pedeapsă. În plus, alte 94 de zile i-au fost reduse pentru că a lucrat la atelierul de tâmplărie al Penitenciarului Jilava și a antrenat echipa de fotbal.

Citește și: Declarații șocante făcute de Mihai Stoica » Clipele grele prin care a trecut fostul manager al Stelei: "Am fost dependent"

Citește și: MM Stoica, la munca de jos » Dezvăluiri făcute după eliberare: "Am cărat gamele și am descărcat lemne!" 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
valiro
valiro  •  23 Martie 2016, 08:28

Lasati minciunile ca n-a scris infractorul nicio carte. Autorul e Doru Maxineanu, s-a scris despre asta pe net, mai informati-va.

881916121926167
Mihai Spataru  •  22 Martie 2016, 19:56

E amuzant deoarece in caminele din regie camerele sunt cam la fel de mici :)))))

adianghelescu
adianghelescu  •  22 Martie 2016, 19:33
Postat de cristi47.reload pe 22 Martie 2016, 17:29

Cata sensibilitate. Imi dau lacrimile. Astept episodul in care *** ne va povesti dramele sentimentale prin care a trecut ***. Doar e tanar si nelinistit

corect *** mai ceva ca in vandana sa vezi ca papre si film dupa foiletonul asta

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează