FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cea mai mare grijă a lui Costel Gâlcă înaintea returului cu Petrolul: "Mă rog să joace doar o repriză" :S

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 martie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 28 martie 2015 14:52

Steaua s-a impus în amicalul cu Farul, scor 2-1, însă Costel Gâlcă e cu gîndul mai mult la returul semifinalei Cupei României cu Petrolul (în tur 1-1).
”A fost un joc solicitant pentru că terenul a fost foarte greu. A fost un joc destul de bun pentru terenul avut la dispoziţie. Tinerii au arătat mult mai bine faţă de partida din Cupa Ligii cu Astra”, a spus Costel Gâlcă despre amicalul de la Constanţa.

Referitor la partida cu Petrolul de joi, tehnicianul are mari emoţii în privinţa lui Fernando Varela, care marţi va evolua pentru Insulele Capului Verde în amicalul cu Portugalia.

”Mă rog ca el să nu joace tot meciul cu Portugalia şi să poată intra cu Petrolul. A mai jucat după două zile şi în trecut, sper să poată şi acum. Ştiu că Alex Chipciu are probleme, însă sper să se refacă repede şi să-l avem la dispoziţie. Sper ca jucătorii convocaţi la lotul României să vină sănătoşi şi să putem pregăti foarte bine meciul cu Petrolul”, a adăugat Gâlcă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
man_united
man_united  •  28 Martie 2015, 17:45
Postat de steauaucl pe 28 Martie 2015, 15:30

nebraska ...te gasesc pe toate articolele despre STEAUA ....cei cu tine??? ASA sa desfintat deja ...du-te si comenteaza despre ei ...aaaaa da...! te inteleg... despre ei nu ai ce sa spuna nimeni nimic...fara istorie fara palamares nu te stie nimeni !!!

Corect. FCsB nu are istorie, nu are palmares, nu are nimic! E doar o clona care azi joaca la Mogosoaia, maine la Voluntari si poimaine la Giurgiu, caz fericit, pentru ca acolo aveti si suporterii pictati in spate. Ca ala cu cortul....... si va sade de minune!

banciuu
banciuu  •  28 Martie 2015, 16:03
Postat de el.pistolero pe 28 Martie 2015, 15:07

Pentru bolnavul asta nu exista medicamente.

ii trebuie o terapie electroconvulsiva:electrosocuri).

nebraska
nebraska  •  28 Martie 2015, 15:57
Postat de benise pe 28 Martie 2015, 15:31

Nebroasca ăsta raioasa este clona lui Ortega sau invers? Amândoi sunt niște idioți iii

Va supara adevarul la/ba/ri/or!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează